Продавец Интернет-магазин КНБК свежеобжаренный и зеленый кофе. развивает свой бизнес на Prom.ua 5 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
1628 отзывов
promo_banner
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
ул. Теодора Драйзера 46, Киев, Украина
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Корзина
Интернет-магазин КНБК свежеобжаренный и зеленый кофе

Ефіопія Волічу Вачу (Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully ) обсмажено під фільтр 250г. (Speciality coffee)

Ефіопія Волічу Вачу (Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully ) обсмажено під фільтр 250г. (Speciality coffee), фото 2Ефіопія Волічу Вачу (Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully ) обсмажено під фільтр 250г. (Speciality coffee), фото 3
  • В наличии
  • Оптом и в розницу
  • Код: 13582

249 грн

Показать оптовые цены
Ефіопія Волічу Вачу (Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully ) обсмажено під фільтр 250г. (Speciality coffee)
Ефіопія Волічу Вачу (Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully ) обсмажено під фільтр 250г. (Speciality coffee)В наличии
249 грн
Купить
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
Купить
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
У компании подключены электронные платежи. Теперь вы можете купить любой товар не покидая сайта.

Ethiopia Wolichu Wachu Guji Fully Washed світле обсмаження

Короткий опис: квіти, черний чай, жасмін, персик, цитрус

  • країна: Ефіопія
  • регіон: Гуджи (регіон), Урага (субрегіон)
  • ферма: Wolichu Wachu Washing Station
  • збір урожаю: листопад-грудень 2019-2020
  • різновид: місцеві різновиди
  • висота: 1900-2200 метрів над рівнем моря
  • обробка: мита
  • смаковий профіль: квітковий
  • дескриптори: жасмін, чорний чай, персик

Станція обробки Wolichu Wachu була побудована з використанням накопичених знань за 30 років обробки кави на багатьох мийних станціях Ефіопії. Результат навіть кращий, ніж ми собі уявляли, в чашці насичений комплексний смак з безліччю цитрусових та квіткових нот.

Мийна станція Wolichu Wachu була побудована в 2017 році фермерським кооперативом Harso Haru Mude. Багато мийних станцій у Гуджі та по всій Ефіопії є старшими та були засновані у 1980-х чи 1990-х. Проте, саме при побудові Wolichu Wachu засновники скористалися накопиченими за 30+ років знаннями про обробку. Для прикладу, те, як ці знання вплинули на станцію, можна помітити при аналізі географічного розташування станції. Так забір води для митої обробки починається у верхній частині схилу де розташована станція, а подальші етапи обробки розміщено вниз по схилу, тому станція може скористатися гравітацією та підвищити загальну ефективність. Біля підніжжя пагорба розташували просторе поле для сушки, де вишні отримують рівне та передбачуване сонячне світло. Завдяки своєму розташуванню станція не потребує насосів, на відміну від багатьох старих станцій, які використовують їх для переміщення кави через інфраструктуру переробки.

Після прийому, вишні відправляють на депульпацію (очищення від м’якоті), причому депульпатор обладнаний грейдером щільності. Він відділяє флоатери та не щільні зерна, щоб в подальшому їх можна було обробляти окремо, як сорти нижчого грейду.

Більш щільна кава відправляється на ферментацію у танкері з водою: це триває від 36 до 72 годин. Під час бродіння воду змінюють 3 рази. Після бродіння кава в пергаментній оболонці просувається через промивні та сортувальні канали. Сортувальні канали відокремлюють пергамент за щільністю. Найвища щільність замочується додатково на 8-12 годин. Мокрий пергамент переноситься на поле для сушки. Одразу цей пергамент кладуть на столи попередньої сушки, звідки надлишки води можуть легко стікати, а працівники оглядають вологий пергамент. Простіше виявити та усунути дефекти мокрого пергаменту. Після одного дня на столах попереднього сушіння працівники сушильного поля переносять мокрий пергамент на африканські кроваті, де він буде сохнути до 12 днів. Персонал регулярно перевертає пергамент, щоб забезпечити рівномірне висихання. Коли сушка завершена каву в пергаменті відправляють на декілька місяців на склад, щоб вона відпочила та стабілізувалась. 

Грейди в Ефіопії залежать від візуального огляду на наявність дефектів та від якості чашки. 1 сорт вважається кавою найвищої якості. Класи 1 і 2 вважаються спешелті кавою, сорти 3-9 класифікуються як комерційна кава.

Характеристики
Основные
Страна производительУкраина
Вид кофеАрабика
Форма выпускаЗерновой
Степень обжаркиСветло-средняя
АроматизаторНет
Тип упаковки  Вакуумный пакет
Вес250 г
Без кофеинаНет
Пользовательские характеристики
Страна происхожденияЭфиопия
Соотношение100% Арабика
Способ приготовлениеАэропресс, Кемекс, Мока, Турка, Френч-пресс, Эспрессо Машина
Вес в упаковке0,25 кг.
Свежеобжаренный/ЗеленыйСвежеобжаренный
Кофе с кислинкойКофе с кислинкой
Информация для заказа
  • Цена: 249 грн

Насколько вам удобно на сайте?

Рассказать Feedback form banner