Продавець Интернет-магазин КНБК свежеобжаренный и зеленый кофе. розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1487 відгуків
promo_banner
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
ул. Теодора Драйзера 46, Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Интернет-магазин КНБК свежеобжаренный и зеленый кофе

Ідеальний кави

Ідеальний кави

Кілька порад, щоб зробити ваш кави ще смачніше.

Ідеальний кави

— це поняття досить відносне, так як для кожного свій ідеальний кави. Хтось любить чисту арабіку, а хтось більш міцні бленди, хто любить кислі сорти і світлу обжарку, а хтось навпаки темну і гірчинку. Але є деякі поради, які допоможуть вам отримати більш ароматний і смачний напій, при приготуванні кави в домашніх умовах так званими народними способами (турка, френч прес і т. д.), в незалежності від цих факторів. Адже секрет максимально ідеального кави в домашніх умовах криється в дрібницях. Можливо ви вже використовуєте деякі з цих пунктів, але якщо ні, то обов'язково спробуйте – і ви будете приємно здивовані!

1. Використовуйте чисту і якісну воду.

Вода-це головна складова кави, тому до неї потрібно особливу увагу. Використовуйте тільки хорошу воду і просто забудьте про воду з під крана.

2. Не потрібно поспішати.

Поспіх не найкращий помічник при приготуванні кави. Якщо ви готуєте каву в турці, то використовуйте самий маленький вогонь. Розумію, що іноді вранці просто немає часу довго стояти біля плити, але запам'ятайте хороший кави швидко не готуватися, на це потрібен час.

3. Спробуйте додати сіль.

Можливо для багатьох — це досить дивно, але по багатьом наглядом саме сіль якимось незрозумілим чином допомагає яскраво розкритися аромату. Зрозуміло додавати не потрібно ложку й навіть не половину, а 2-3 кришталика які не повинні відчуватися в смаку.

4. По можливості використовуйте турку з вузьким горлечком.

Вузьке горлечко допомагає приготувати каву більш ароматним.

5. Додайте імбир в каву.

Так само, як і сіль додавати потрібно зовсім щепоточку. Запевняю навіть при такій кількості ви відчуєте різницю. Імбир, так як і сіль, потрібно додавати ще в сухий кави перед тим як заллєте його водою.

6. Цукор.

Спробуйте замість звичайного білого цукру додати коричневий (але цукру потрібно використовувати зовсім трохи, а краще взагалі не використовувати).

7. Помел.

Поиграйтесь з помелом. Залежно від помелу кави абсолютно по-різному розкриватися в чашці. Кава вариться на дрібному помелі і на великому можуть відчуватися як два зовсім різні сорти кави.

8. Слідкуйте за тим щоб кава не закипав.

Якщо ви готуєте каву в турці, то дуже важливо стежити за тим, щоб вода не закипала. Як тільки зверху утворився щільний шар піни починає підніматися, зніміть турку з вогню і дайте їй трохи опуститися. Цю процедуру можна повторювати 2-4 рази. При руйнуванні цього шару весь накопичений під нею аромат пропаде і напій вийти не таким багатим.

9. Каву треба відстоятися.

Після приготування кави ну поспішайте відразу його розливати в чашки і пити. Дозвольте йому відстоятися трохи (1 хвилини достатньо). Консистенція стане більш однорідною.

10. Використовуйте зернової кави.

Не секрет, що для смачного і ароматного напою потрібно використовувати якісне зерно. Забудьте про купівлю вже меленої кави. Найкраще змолоти каву безпосередньо перед приготуванням.

Це невеликий список порад, які допоможуть вам отримати більше задоволення від улюбленого напою. Пробуйте, експериментуйте і нехай кава приносить вам тільки позитивні емоції.

Ідеальний кави, поради з приготування кави, турка

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner