Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6716 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Mota Tulip

ГалереяСписок

Пітчер Motta Tulip 

Пітчер чи молочник один із основних інструментів бариста. Існує безліч різновидів пітчерів для різних завдань.

Дві основні навички бариста з пітчером – це збивання молока для молочних напоїв та вміння латте арта (малювання молочною піною малюнків на каві)

Щоб збити якісно молоко, потрібно враховувати багато нюансів, а зробити гарний латте арт – справжнє мистецтво. Щоб робити це комфортно і легко варто використовувати якісний та зручний пітчер.

Існують сотні брендів, які наголошують на випуску пітчерів. Всі вони різні за кольором, формою об'єму, формою носика. Є бюджетні та не дуже, з тефлоном і без. Один із найпопулярніших брендів пітчерів є Barista space. Один з найпопулярніших і найвідоміших молочників. Пітчер має правильну форму та якісно зроблений.

Питчер Motta Tulip 

Як вибрати пітчер для молока?

Головне, на що варто звернути увагу при виборі молочника

  • Форма
  • Розмір
  • Матеріал та обробка поверхні
  • Форма носика
  • Ручка

Форма та розмір пітчера Motta Tulip 

Найпоширеніший розмір пітчера 300 – 350 мл, це основний робочий інструмент. На другому місці за популярністю 500 – 600 мл. Добре, якщо у Вас буде обидва розміри, ви зможете використовувати їх залежно від завдань та завантаженості. Також часто можна зустріти пітчер 250 мл, для маленьких напоїв. Бувають пітчера і більших розмірів від літра і більше, їх найчастіше використовують замість глека для молока, тому що збити молоко такого обсягу не зручно.

Для комфортного збивання молока заповніть його приблизно на 1/3 об'єму. Решту місця залиште для піни. Дуже важлива форма носика пітчера. Досвідчений барист може зробити малюнок, практично, з будь-якою формою. Але найчастіше використовую класичний гострий носик, щоб допомогти його легко малювати базові квіточки і серця. Для складніших малюнків вже потрібно підбирати форму під ваші потреби.

 Форма и размер питчера Motta Tulip 

Матеріал та обробка поверхні пітчера Motta Tulip 

Найпоширеніший матеріал для пітчера – нержавіюча сталь. Він довговічний, безпечний та доступний за ціною. Форма пітчера має бути трохи конічна. Метою процесу спінювання молока є уловлювання та блокування більшої частини тепла, що виділяється парою, а також сприяння поглинанню повітря. Немаловажний фактор і вага пітчера, занадто тонкі стінки швидко втрачатимуть температуру і обпалювати руки, але і сильно товстий і важкий пітчер буде не дуже зручний. Молоко збивається при температурі 70°C і пітчер може досить сильно нагріватися. Тому завжди звертайте увагу на форму ручки та як добре вона закріплена.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner