Рожева матча
У нас в наявності 2 варіанти рожевої матчі, матча з чайної троянди та матча гібіскус
Матча з чайної троянди
Вона на 100% складається з натуральної пудри бутонів чайної троянди. Відмінно підходить для професійних кондитерів та домашнього використання як безпечний харчовий барвник. На основі такої матчі можна готувати молочні напої на кшталт матча латте
Цей сорт готують із пелюсток чайної троянди, ви могли зустріти безліч варіантів різних чаїв на основі цієї квітки. Щоб зробити порошок з троянди, її бутони розбирають на пелюстки, прибираючи всі зелені частини. Після сушіння квіти дбайливо перемелюють на кам'яних жорнах. Виходить дрібний однорідний порошок глибокого та насиченого кольору та талькової текстури. Рожева матча з троянды не містить кофеїну та будь-яких інших речовин, які могли б впливати на нервову систему.
Смак та аромат рожевоі матчі
Такий чай має приємний стриманий запах солодкої троянди. Такий самий аромат набуває напій із матчі. Порошок не призначений для заварювання на воді, лише для приготування латте. Тому його чистий смак описувати не має сенсу. А у складі матчу-латте рожева матчу дає приємний солодкий квітковий смак із природною легкою терпкістю.
Матча Гібіскус
Цей сорт дуже схожий на рожевий матч, навіть за кольором вони дуже схожі (у гібіскусу колір трохи насичений) За смаком так само переважають квіткові ноти, але більш виражена кислотність, як у запаху, так і в смаку.
Як заварювати рожевий матча латте
Рожева матчу троянда добре підійде для кулінарії та різний коктейлів з додаванням молока або інших напоїв. Вона може бути безпечним харчовим барвником для тортів, випічки та морозива. Такий напій не містить стимулюючих речовин, рідко викликає алергічні реакції, тому його можна сміливо вживати на постійній основі
Рецепт приготування рожевої матчі
- 4 г порошку
- 40-60м мл гарячої води (але не окропу)
- 90-120 мл гарячого молока (можна використовувати мигдальне або кокосове)
- На початку перемішайте в посудині рожеву матчу з водою. Потім збийте молоко до появи піни. Потім з'єднуєте два компоненти у склянці.