Турка (джезва) мідна 250 мл. Цільнокатна (Слов'янськ) Покриття Нікель
(фактичний об'єм 250-270 мл.)
Характерики мідної турки:
- Матеріал: мідь
- Об' єм (мл): 250.0
- Внутрішнє покриття: Харчове олово
- Зовнішнє покриття: Нікель
- Матеріал ручки: дерево
- Діаметр дня, мм: 70
- Діаметр горлянки, мм: 65
- Висота, мм: 91
- Тип плити: газова, електрична, склокерамічна
- Країна виробник: Україна
Виконана з якісної міді (не нижчий за М2). Початкова товщина заготовки - 1м (у процесі обробки трохи зменшується).
Дерев’яна ручка (матеріал - ольха, вкрита водонепроникним делікатесом). Струток "намертво" прикрутений гвинтом до турка без пайки. Таким чином, кріплення ручки Навіть коли немає води, ручка не може відділитися від турки. Турка спляча з двох частин чистим харчовим оловом без застосування лов'яно-свиновців припоев.
Внутрішнє лугування завершено Гальванічний метод, при якому олово на молекулярному рівні облягається на мідній поверхні у чистому вигляді (Sn3)
Найважливіша честь виробника джез це покриття Чорний нікель. яким продовжують користуватися багато кооперативних кооператив. Чорний нікель має вищі захисні якості, на які здатні тільки покриття завдані гМетод альванізмуНезаперечно вигідним є і неповторний нікелевий відтінок.
Саме мідні турки здавна є невід’ємною частиною і інструментом справжнього оцінювача кави. І навіть з появою багатьох сучасних методів приготування Турка не втратила свою актуальність.
Сучасні кавоварки варять високоякісний напій, незалежно від ваших розумів. У той же час, маючи досвід, можна приготувати каву в турці настільки смачна, що після приготування кави буде легше відставити її на другий бік.
Але для готування дійсно чудового напою потрібно мати не тільки певний запас умінь, але й достатньо Чудовий інструмент.
Залежно від партії малюнок може відрізнятися (на якість і характеристики це ніяк не впливає)
Основні критерії вибору відповідної мідної турки
Форма
Турка (джезва) повинна мати ідеальна конічна формаЗавдяки цьому гуска швидше осідає. Порівняно з вертикальними стінами, процес прискорюється в чотири рази. Таким чином, у вашій чашці виявляється Дуже міцний смачний напій без примески гуси.
Матеріал
Найкращий для турок (джезви) мідьЦей метал забезпечує Рівномірний нагрівання всієї поверхні і утримання тепла. щоб виключити єдиний брак міді — схильність до оскарження, Внутрішню сторону конструкції покривають тонким шаром олова.
Мелочі
Турка купується на досить довгий період, тому не варто економити, адже цим аксесуаром ви Практично щодня користуйтеся нею. Не купуйте турки з тонкими й прямими стінкамиТурка повинна мати довга зручна ручку (дерево або метал)Ну і звичайно ж турка повинна Вам подобається візуально, це не обов'язкова вимога, але також важливе ;)
Основні | |
---|---|
Матеріал | Мідь |
Зливний носик | Так |
Діаметр горлечка | 65 мм |
Об`єм | 350 мл |
Виробник | Сторчай |
Внутрішнє покриття | харчове олово |
Діаметр дна | 70 мм |
Тип плити | Склокерамічна, Газова, Електрична |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Знімна ручка | Так |
Стан | Новий |
Зовнішнє покриття | нікель |
Країна виробник | Україна |
Матеріал ручки | дерево |
Висота | 90 мм |
- Ціна: 599 ₴