Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4870 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено завтра з 10:00.

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
Вул. Теодора Драйзера 46 (сорок шість), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава

Пічер молочник Europa 700 мл. (Металік)

  • Очікується
  • Код: 14094

519 

Пічер молочник Europa 700 мл. (Металік)
Пічер молочник Europa 700 мл. (Металік)Очікується
519 
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пічер молочник 700 мл. Europa (Металлік)

Пітчер/молочник, зроблений цей вихованець із полірованої неіржавкої сталі. Носик вихованця зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким вихованцем зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Пічер (або молочник) — один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера Europa 700 мл

  • Об'єм: 700 мл.
  • Матеріал: Полірована неіржавка сталь
  • Країна: Тайвань
  • Зливний носик: Да
  • Ручка: Да
  • Підходить для Латеарт: Да

Для чого потрібен пітчер

Пічер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока

Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пічери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл. до 1 літра, , але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
ТипПітчер
КолірМеталік
Обсяг750
Інформація для замовлення
  • Ціна: 519 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner