Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3801 відгук
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
Вул. Теодора Драйзера 46 (сорок шість), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава

Пітчер молочник Europa 350 мл Black brew

Пітчер молочник Europa 350 мл Black brew, фото 2
  • Немає в наявності
  • Код: 14282

449 

Пітчер молочник Europa 350 мл Black brew
Пітчер молочник Europa 350 мл Black brewНемає в наявності
449 
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пітчер молочник 350 мл. Motta Europa (Металік)

Пітчер/молочник Motta Europa, зроблений даний пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) ― один з головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера Europa 350 мл

  • Об'єм: 350 мл
  • Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
  • Модель: Europa
  • Зливний носик: Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для Латте-арт: Так

Для чого потрібен пітчер

Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення питчеров використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока

При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу питчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливо для гарного латте-арту.

 

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Europa
Країна виробникКитай
ТипПітчер
КолірМеталік
Обсяг750
Інформація для замовлення
  • Ціна: 449 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner