MIZUDASHI (Cold Brew) Tea Pot Графін для холодного чаю або кави HCC-12DG
Цей пристрій дозволяє максимально просто та не витратно готувати каву методом Cold Brew у себе вдома.
Нижня чаша виконана зі знаменитого термостійкого скла Hario. Це унеможливлює ризик тріщин при різких перепадах температур.
Щоб приготувати напій потрібно:
- Використовувати 7,5 г крупно-меленої кави на 100 мл води. Наприклад, 45 грамів на 600 мл.
- Засипати мелену каву. Залити чистою прохолодною водою.
- Поставити в холодильник на якийсь час від 8-24 годин. Час настоювання Ви можете вибирати відповідно до своїх уподобань.
- Насолоджуйтесь освіжаючою кавою.
Оскільки це пристрій імерсійного (настоювання) типу, з ним складніше зробити помилку. Навіть якщо ви залишите пляшку на більш тривалий час, це не зіпсує смак напою. З перколяційними Cold Brew заварниками, де вода просочується крізь каву, можна отримувати подібний результат у проміжку від 3 до 6 годин.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Hario |
Об`єм | 800 мл |
Країна виробник | Японія |
Матеріал | Скло |
Колір | Білий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 030 ₴