Аеропрес AeroPress Clear Smoked Aerobie Inc
Характеристики AeroPress Clear
- Виробник Aerobie Inc.
- Об'єм 0.3 мл
- Країна виробник США
- Висота 292 мм
- Ширина 110 мм
- Глибина 110 мм
- Вага 0.230 грамів
- Колір корпусу Темний прозорий
- Матеріал корпусу Пластик BPA free (ударостійкий)
До комплекту Аеропрес (Aeropress®) входять:
-
Поршень - 1 шт.;
-
Гумове ущільнення поршня - 1 шт.;
-
Камера для приготування — 1 шт.;
-
Кришка фільтра - 1 шт.;
-
Запасні фільтри - 100 шт.;
-
Мірна ложка для кави - 1 шт.;
-
Лопатка для розмішування - 1 шт.;
-
Інструкція з експлуатації - 1 шт.;
-
Пакувальна коробка - 1 шт.
Аеропрес AeroPress Clear Review Aerobie Inc
Аеропрес готує каву за допомогою тиску, цей метод схожий із приготуванням кави в кавомашині та гейзерній кавоварці
Аеропрес складається з пластикової прямої трубки у формі циліндра з поршневим механізмом. Під час натискання на поршень вода під тиском просочується крізь шар меленої кави, і, проходячи через фільтр, стікає в посудину для напою.
Під час збирання Аеропрес фільтр вкладається в кришку, а кришка кріпиться на нижній частині циліндра. Пристрій перевертається, і ставиться на посудину для готової кави. Зверху встановлюється поршень і натискається, створюючи певний тиск так само, як це відбувається в класичному медичному шприці.
Історія Аеропрес для приготування кави AeroPress
Аеропрес сконструйований 2005 року професором Стрендфордського університету Аланом Адлером.
Адлер дуже любив пити каву. Але йому дуже бракувало, що більшість кавоварок, які були доступні на той час, готують каву відразу на багато порцій, а не одну. Та й процес приготування кави був досить довгим, приблизно 4 хвилини. Тому він вирішив сам зробити пристрій для приготування кави собі.
Повноцінно на ринок Аеропрес вийшов 2005 року, але зустріли новинку досить категорично, але згодом ставлення до винаходу стало змінюватися. Цей спосіб вирізнявся на фото інших портативністю, простотою й ціною. Кава виходить смачною, а часу на її приготування потрібно набагато менше. І Аеропрес почав стрімко набирати популярності. І вже з 2088
Як приготувати каву в аеропресі AeroPress
- В відкритий циліндр засинається мелена кава. (помел дрібніший, ніж для кемексу, але трохи більший, ніж для прівера и сифон)
- Зверху заливаємо гарячу воду. (Зображувач аеропресу рекомендує температуру води 80 °C, ми, методом проб, використовуємо воду 90-94 °C)
- Кава перемішується, щоб забезпечити рівномірне змочування.
- У циліндр вставляється поршень, і весь аеропрес у зборі поміщається зверху на чашку.
- Натисканням зверху поршня Продаємо заварену каву через встановлений в основі циліндра фільтр прямо в чашку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Aerobie Inc. |
Країна виробник | США |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Користувацькі характеристики | |
Тип посуду | AeroPress |
Матеріал | Пластик |
Колір | Синій |
- Ціна: 2 199 ₴