Пуровер Дотик Dotyk Dripper Cyan Next Generation
![Пуровер Дотик Dotyk Dripper Cyan Next Generation, фото 3](https://images.prom.ua/5983764971_w40_h40_purover-dotik-dotyk.jpg)
![Пуровер Дотик Dotyk Dripper Cyan Next Generation, фото 4](https://images.prom.ua/5983781607_w40_h40_purover-dotik-dotyk.jpg)
![Пуровер Дотик Dotyk Dripper Cyan Next Generation, фото 5](https://images.prom.ua/5983781621_w40_h40_purover-dotik-dotyk.jpg)
![Пуровер Дотик Dotyk Dripper Cyan Next Generation, фото 6](https://images.prom.ua/5983781622_w40_h40_purover-dotik-dotyk.jpg)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 300653
1 689 ₴
Показати оптові ціниПуровер Dotyk Dripper Чорний Next Generation
Характеристики
- Матеріал Кераміка
- Розмір 02
- Колір ціановий (сині зелений колір)
- Вага 185 +- грам
- Ширина верхньої частини 12.5 см
- Висота 8 см. (за діагоналлю 9 см)
- Сумісний із фільтрами V60
Пуровер Dotyk Next generation, оновлений
Дотик — традиційний метод альтернативного заварювання фільтр кави, який приваблює своєю унікальною формою й особливою філософією. Сумісний із конусними фільтрами. Отвори, які розташовані по всій площі пуриєра, допомагають каві під час заварювання дегазуватися швидко та рівномірно. Також кава починає аерувати (насичуватися повітрям) вже під час заварювання.
Крапельно гостра форма ребер допомагає зменшити контакт паперового фільтра з девайсом, стійко утримуючи його під час заварювання.
Мінімальний контакт паперового фільтра з девайсом допомагає воді рівномірно проходити через кавову таблетку, що сприяє рівномірній екстракції.
Головною особливістю прутера є температурний режим, втрата температури під час заварювання допомагає зменшити виділення гірких речовин на останньому етапі заварювання. Тому будь-який метод оброблення кави можна заварювати в провері на високих температурах (понад 98 градусів).
І ще однією особливістю прумера Дотик є те, що він виготовлений з Української кераміки родом зі Слов'янська
Рецепт кави для котик
- Чиста питна фільтрована вода (температура 92-93 °C, 240 мл)
- Помел великий, як тростинний цукор (більш ніж V60, 8 на mahlkoenig ЕК43)
- Свіжообсмажений кава — бажано якийсь сорт із яскравим смаком,
Спосіб приготування
- Розкладіть фільтр і добре змочіть його гарячою водою. Злийте воду, не виймаючи фільтр;
- Засипте свіжозмелену каву на дно фільтра;
- Вирівняйте кавовий шар легким струшуванням пурівера;
- Необхідно обнулити ваги та застікти час. Перше вливання робимо з невеликою кількістю води (40 мл), щоб із кави вийшов вуглекислий газ. Цей процес називають "квітінням" (blooming), він необхідний для отримання збалансованої чашки.
- Через 25 секунд долийте 40 мл води різкими активними круговими рухами;
- Потім кожні 25 секунд вливайте по 40 мл води круговими рухами до 240 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Кераміка |
Об`єм | 400 мл |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Зелений |
- Ціна: 1 689 ₴