Робуста Індонезія Суматра
- Короткий опис: терпкий, терпкий, гіркий шоколад, махагон.
- Сорт: Coffea canephora.
- Спосіб обробки: Natural.
- Висота: 500 - 1100 метрів.
- Збір урожаю: травень - серпень.
Необсмаженна кави
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 500 г |
Форма випуску | Зерновий |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вид кави | Робуста |
Ароматизатор | Ні |
Без кофеїну | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Вага в упаковці | 0,5 кг. |
Співвідношення | 100% Робуста |
Країна походження | Індонезія |
Ступінь помелу | Зерновий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 233 грн