Кава арабіка В'єтнам
- Короткий опис: горіх, ягода кислинка
- Сорт: Катимор.
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота: 1500 - 2200 метрів.
- Збір урожаю: жовтень - січень.
В'єтнамський кава давно популярний у всьому світі завдяки своєму незвичайному смаку. Кава, на рівні з перлами, вважається візитною карткою В'єтнаму. І хоч В'єтнам вважається країною робусти, арабіка теж тут вирощується, хоч і в набагато меншій кількості. Вирощують арабіку на схилах гір з мінімальною кількістю тіні від інших дерев, хоча у багатьох країнах навпаки практикують вирощування кави в тіні, для захисту від сонця і вітрів.
Сорт добре підходить для щоденного використання, має чіткі нотки горіха, і приємну ненав'язливу кислинку в послевкусии. Дає хорошу збалансовану чашку. Кава проходить миту обробку.
Сира кава
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 200 г |
Форма випуску | Зерновий |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Ароматизатор | Ні |
Вид кави | Арабіка |
Без кофеїну | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Країна походження | В'єтнам |
Ступінь помелу | Зерновий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 116 грн