Кава арабіка Домініканська Республіка (Домінікана) Сирої
- Короткий опис: злаки, виноград, цитрус
- Сорт: Typica, Caturra, Catuaí, Bourbon, Mundo Novo
- Спосіб обробки: Fully Washed.
- Висота: 700-1700 метрів.
- Збір урожаю: вересень – травень.
Домініканський кави починає свою історію з часів іспанських експедицій. Самі домініканці вірять у те, що саджанці кави на території їх країни висадив сам Христофор Колумб. Було це понад 300 років тому. У Домінікані велику частину території займають схили гір, деякі з них досягають 2500 метрів над рівнем моря. Цей факт, в сукупності з мінералізацією грунту, зробив Домінікану прекрасним місцем для вирощування арабіки.
Основна частина врожаю в Домініканській республіці припадає на, так звану, стару арабіку, типіку. Справа в тому, що в цій країні не схрещували кави з іншими сортами для більшої врожайності, а вирощують той же сорт арабіки, який був завезений сюди ще 300 років тому. Практично всі плантації ростуть в тіні більш високих листяних дерев.
Смак кави з Домінікани дуже збалансований, не має різких перепадів у смаку, досить міцний. У букеті має нотки злаків і винограду. Дуже м'яка цитрусова кислинка.
Сира кава
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Країна виробник | Домініканська Республіка |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Форма випуску | Зерновий |
Вид кави | Арабіка |
Ароматизатор | Ні |
Без кофеїну | Ні |
Користувацькi характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Домініканська Республіка |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
- Ціна: 233 грн