Кава арабіка Індонезія Суматра
- Короткий опис: шоколад, спеції, кедр, вино.
- Сорт: Typica, Catimor, Cattura, Tim-Tim.
- Спосіб обробки: Giling Basah.
- Висота: 1100 - 1500 метрів.
- Збір урожаю: Червень – Грудень.
В Індонезії каву вирощують більше 300 років. На даний момент Суматра займає 4 місце у світі за обсягами вирощеної кави. Основна частина виробництва займає робуста (92%).
Кава проводитися на невеликих фермах і проходить мокру обробку (так звану мокру шліфування). Після цього зерна близько 20 днів сушиться до вологості 10-12%, після чого їх вже можна зберігати на складі близько місяця. І коли відшаруватися пергаментна оболонка настає час ручного чищення і сортування.
Ця кава не можна назвати кислим, але він має дуже густе тіло і щільність. Напій дає нотки вина і шоколаду, так само можна вловити нотки кедра і спецій.
Сира кава
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Країна виробник | Індонезія |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Форма випуску | Зерновий |
Вид кави | Арабіка |
Ароматизатор | Ні |
Без кофеїну | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Індонезія |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 249 грн