Кава арабіка Еквадор
- Короткий опис: горіх, вершкове масло, цитрус, середня кислинка.
- Сорт: Typica.
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота: 1450 - 2000 метрів.
- Збір урожаю: червень – квітень.
Еквадор — одна з небагатьох країн Південної Америки, яка вирощує як арабіку, так і робусту. Більшість плантацій в Еквадорі розташовані на півночі країни. Найкращий кави збирають з високогірних плантацій Анд. Еквадорські кавові плантації — найвисокогірніші в світі.
На прекрасні смакові характеристики і якість кави впливають не лише природні умови, але й людський фактор: технологія збирання врожаю, метод обробки та вирощування кави без використання хімікатів.
Сира кава
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Еквадор |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 200 г |
Без кофеїну | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | Еквадор |
Співвідношення | 100% Арабіка |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 310 грн