Кава арабіка Марагоджип Колумбія
- Короткий опис: абрикос, пряжене молоко, терпкість какао, середня кислинка.
- Сорт: Maragogype.
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота: 1200 - 1900 метрів.
- Збір урожаю: з жовтня по грудень, з квітня по червень.
Перші письмові згадки про вирощування кави в Колумбії ставитися до 17 століття. Перше офіційне комерційне підприємство на території Колумбії з'явилося в 19 столітті, але обсяги виробництва були занадто малі. У 20 столітті колумбійський кава стала стрімко набирати популярність у всьому світі, завдяки своїм смаковим характеристикам, які забезпечують склад грунту і дуже комфортний для кави клімат.
Головний фактор, який виділяє марагоджип на тлі всіх інших сортів кави – це його великий розмір зерна (середній скрін 19+). Кава сімейства марарагоджипов дуже примхливі до кліматичних умов та складу грунту. В світі існує не багато місць де його можна вирощувати. Але завдяки цьому марагоджипы отримують унікальну пористу структуру зерна, яка дозволяє увібрати більше корисних речовин з грунту і повітря. На жаль, з-за своєї привередливости до екологічних умов плантацій марагоджипов з кожним роком стає все менше.
Сира кава
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Колумбія |
Вага | 200 г |
Форма випуску | Зерновий |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Ароматизатор | Ні |
Вид кави | Арабіка |
Без кофеїну | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Співвідношення | 100% Арабіка, Марагоджип |
Країна походження | Колумбія |
Ступінь помелу | Зерновий |
- Ціна: 233 грн