Кава робуста В'єтнам
- Короткий опис: дим, дерево, хліб, гіркий шоколад, терпкий.
- Сорт: Coffea canephora.
- Спосіб обробки: Wet Polished (сухий метод, висушування ягід на сонці або механічна сушка, потім полірування водою.)
- Висота: 300 - 500 метрів.
- Збір урожаю: жовтень - лютий.
В'єтнам є другим (після Бразилії) імпортером кави у світі. Першими на території В'єтнаму вирощувати каву стали колонізатори з Франції. Вони ще тоді зрозуміли, що В'єтнам, завдяки своєму географічному розташуванню, має всі дані для правильного дозрівання кавових зерен. Основна частина плантацій перебувати на півдні і півночі країни.
За рахунок свого збалансованого смаку і приємного аромату в'єтнамський кава дуже швидко завоював безліч шанувальників. В'єтнам вважається країною робусти, арабіка тут вирощується в дуже малих кількостях. В'єтнамська робуста дуже популярна завдяки своїй високій якості та методом обробки (зерна після сушіння проходять полірування водою). На обробку потрапляють тільки стиглі ягоди, а не все підряд. Так само потім додаткову відбирають неякісні і бытые зерна.
Сира кава
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Форма випуску | Зерновий |
Вид кави | Робуста |
Ароматизатор | Ні |
Без кофеїну | Ні |
Користувацькi характеристики | |
Ступінь обжарювання | не обсмажена |
Країна походження | В'єтнам |
Співвідношення | 100% Робуста |
Вага в упаковці | 0,2 кг. |
Ступінь помелу | Зерновий |
Свіжообсмажена/Зелений | Зелений |
- Ціна: 116 грн