Пітчер молочник 350 мл. Jug Coffee Maker з мітками (Матовий)
Зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) — один із головних інструментів бариста.
Загальні характеристики Пітчера 350 мл
- Об'єм: 350 мл.
- Матеріал: Матова нержавіюча сталь
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Лате-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть змогу Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати більш ніж на половину.
Для бариста дуже важлива форма та розмір носика. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип | Пітчер |
Обсяг | 350 |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Металік |
- Ціна: 469 ₴