Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6784 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Cafec

ГалереяСписок

Фільтри для приготування кави CAFEC

Якщо ви любите готувати каву в пуровері, то один із найважливіших факторів, які впливають на смак чашки – це фільтри. Паперові фільтри добре затримують кавові частинки та масла, але пропускають ароматичні сполуки, при використанні якісних фільтрів ви отримуєте легке тіло та чистий смак кави.

Японський бренд кавових аксесуарів CAFEC одним із перших почав випускати спеціальний папір з якого роблять фільтри для кави. Наразі вони випускають цілу серію фільтрів, які дозволяють якісно впливати на смак напою.

Історія фільтрів для кави CAFEC

CAFEC бренд японської компанії Sanyo Sangyo, який був заснований у 2016 році. Під ним випускають серію аксесуарів для приготування кави вдома. А вже зараз вона популярна більш ніж у 60 країнах світу:

Засновник CAFEC – Сігедзі Накацука. Sanyo Sangyo першими розробили конусоподібний паперовий фільтр. Ще 1985 року компанія зробила патент на такі фільтри. Фільтр став доповненням не тільки до власних керамічних пуроверів CAFEC, але й до моделей такої ж форми, наприклад Харіо.

Паперові фільтри для приготування кави CAFEC виготовляють на тому самому заводі в Японії, де й відомі фільтри Hario.

CAFEC має цілу серію фільтрів, які відрізняються за щільністю, і підходять для заварювання різної кави за ступенем обсмажування та температурою. Будова волокон дозволяє скоригувати час заварювання – прискорити або уповільнити процес приготування кави.

Фільтри для кави CAFEC Abaca+.

Abaca+. Може затримувати максимальну кількість часток кави. З такими фільтрами кава виходить максимально чистою, без осаду. Роблять такі фільтри із абаки. Абака це екологічно чистий матеріал з текстильного банана, має високу проникність для повітря і рідин, міцність і еластичність.

Технологія виробництва Abaca дозволяє отримати однорідну та тонку текстуру. Відстань між складками мінімальна, тому площа поверхні такого паперу більша, ніж в інших фільтрах схожих конструкцій. Фільтр гарантує плавну швидкість заварювання кави.

Фільтри для кави CAFEC Abaca+.

Фільтри для кави CAFEC Т-92

Фільтри Т-92 краще використовувати для кави світлого обсмаження. Найщільніший фільтр у всій лінійці. Фільтр має товщину 0,15 мм із гладкою внутрішньою поверхнею. На ньому легше осідають дрібнодисперсні частки кави. Для води практично не залишається обхідного шляху, і вона збирається усередині паперового фільтра. Зовні є креп. Ці фактори дають можливість дрібним частинкам рівномірно накопичуватися вздовж паперових стінок, уповільнювати протоку та посилювати ароматику напою.

Фільтри для кави CAFEC Т-92

Фільтри для кави CAFEC Т-90

Фільтри Т-90. Підходять для кави середнього обсмаження. Тут товщина паперу вже 0,28 мм, але щільність трохи нижче, ніж у фільтрів Т-92. Завдяки тому, що папір для цієї моделі сушать тільки гарячим повітрям. Через більшу кількість складок на поверхні фільтр має велику площу при розтягуванні. Ця особливість дозволяє зберегти шлях води вільним навіть за сильного налипання дрібних частинок. Швидкість протоки збільшується, смак кави виходить більш збалансованою.

CAFEC

Фільтри для кави CAFEC Т-83

Фільтри Т-83. Підходять темного обсмаження. Роблять їх із паперу середньої щільності, а товщина 0,22 мм із двостороннім крепом. Особливістю цього фільтра і те, що висота кріплення нижче, ніж в інших. На початку процесу заварювання вода проходить крізь фільтр із кавою швидко. У другій половині, коли адгезія – зчеплення частинок кави з фільтром – стає вищою, потік гальмується. Зміна швидкості протоки води із швидкою на повільну забезпечує напою щільність та солодкість.

Фільтри для кави CAFEC Т-83

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner