Зелена мелена кава
Фактори на які впливає зелена кава
- Перешкоджає старінню шкіри
- Знімає запалення
- Відновлює режим дня та бадьорості
- Має потужну антиоксидантну дію
- Виводить із організму шлаки
Чим корисна зелена кава?
- Великий вміст хлорогенової кислоти
- Активізує та прискорює обмін речовин
- Має антицелюлітну дію
- Притуплює почуття голоду та знижує апетит
- Нормалізує рівень цукру
Зелена кава містить велику кількість хлорогенової кислоти, діюча речовина, якій приписують здатність спалювати зайвий жир. Хлорогена кислота блокує розщеплення глікогену в м'язах і печінці, внаслідок чого організму доводиться спалювати жири, щоб отримати швидку енергію.
Зелена кава містить речовини, корисні для здоров'я. Зелена кава, а точніше входить до її складу, хлорогенова кислота, має антиоксидантні та гепатопротекторні властивості і захищає організм від старіння, раку, цирозу та ін.
Зелена кава має сечогінні властивості. Видалення зайвої рідини з організму може виявитися дуже корисним на перших етапах боротьби із зайвою вагою, оскільки ожиріння призводить до виникнення набряків і може негативно позначатися на серцево-судинній системі.
Користь зеленої кави
Користь зеленої кави вже неодноразово були доведені великою кількістю досліджень, вчені досі відкривають нові і нові її властивості. Найпопулярнішим з яких на даний момент сміливо можна вважати ефективність хлорогенової кислоти у боротьбі із зайвою вагою.Зелена кава користується дуже високою популярністю саме серед людей, які ведуть здоровий та активний спосіб життя та стежать за своїм раціоном. Зелена кава контролює баланс цукру в крові та сприяє нормальній роботі печінки, нормалізуючи в ній метаболічні процеси.
Зелену каву вживають люди, які мають зайву вагу, регулярно вживають алкогольні напої, люди з високим вмістом заліза в крові ну і просто людям, які стежать за своїм раціоном.
Приготування зеленої кави для схуднення
Приготування зеленої кави практично не відрізняється від приготування обсмаженої. Його можна приготувати всіма відомими способами: френч прес, турка, кемекс, кавоварка і т.д. Але оскільки смак зеленої кави досить стандартний при будь-якому способі приготування, то цілком достатньо буде френч преса, турки або просто залити окропом в чашці.