Какао шейкер диспенсер для сипучих речовин
Какао шейкер використовують, щоб створити малюнок на вашому кавовому напої. Виготовлений шейкер із нержавіючої сталі або харчового пластику, з фільтром тонкого очищення з нержавіючої сталі.
Кришка легко знімається для безпечного та сухого зберігання вмісту та зручного наповнення. Може використовуватися для цукрової пудри, кориці, какао-порошку, шоколадного порошку та багато іншого.
Какао диспенсер може використовуватися для зберігання та використання спецій та інших подрібнених продуктів. Добре підходить для зберігання та використання сипких приправ, солі, перцю, спецій, шоколаду, кориці, цукрової пудри, мелених горіхів та інших подрібнених продуктів. Цей багатофункціональний аксесуар для кухні стане вашим незамінним помічником. За допомогою Шейкер для шоколаду з ситом легко прикрасити капуччино або випічку.
Спринклер або какао шейкер є надзвичайно простим, але зручним допоміжним інструментом, який прийде до місця всім поціновувачам мистецтва приготування кавових напоїв. Він дає можливість за кілька секунд прикрасити готовий коктейль, присипавши його дрібною крихтою какао-порошку. Така оригінальна добавка особливо ефектно виглядає, наприклад, поверхні збитої молочної пінки.
Використовувати какао-шейкер дуже просто: помістіть всередину трохи какао і акуратно присипайте порцію готового кофейно-молочного коктейлю так, щоб зверху на білому пінку утворився новий розсипчастий шар. Какао, проходячи через тонку решітку, рівномірно розподіляється по поверхні пінки. На прикрасу однієї стандартної порції потрібно буквально кілька секунд.