Металевий пуровер HARIO V60 02 Сірий
Характеристики Пуровера Hario V60 02
- Бренд Hario
- Розмір 02
- Країна Японія
- У найширшій частині: 13.7 зм.
- Діаметр: 11.5 см.
- Висота: 10 см.
- Вага: 400 г.
- Об'єм: 400 мл.
- Колір Сірий металік
- У комплекті ложка з маркуванням 8, 10 і 12 грамів.
Металевий пуровер Hario V60 02
Металевий пуровер Hario V60 02 - Нова модель серії V60 зробленої спільно з Tetsu Kasuya (мирового чемпіона з альтернативного заварювання кави Брюверс Кап 2016). Нова модель має інший напрям "внутрішніх ребер" для екстракції кави, що дає змогу краще контролювати процес заварювання кави. Знімна силіконова основа. Дуже міцний пуровер, який можна брати із собою в подорожі та походи.
Hario V60 02 зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, за допомогою такого пурівера Ви зможете потішити себе ароматним напоєм у будь-який момент.
Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимсь іншим тривалішим способом. Дуже легко миється (можна мити в посудомийній машині)
Пуровер — це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дрипер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.
Такий спосіб приготування, ще 1908 року, придумали Японія. Напій, приготований у пурівері не має осаду та дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.
Пуровер Hario V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Призначений цей пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі.
Як готувати каву в пуровері
- Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
- Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
- Висипте каву в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелена кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
- Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Об`єм | 400 мл |
Висота | 100 мм |
Виробник | Hario |
Колір | Сріблястий |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Ширина | 137 мм |
Діаметр | 115 мм |
Країна виробник | Японія |
Тип посуду | Пуровер |
- Ціна: 1 343 ₴