Пітчер молочник 500 мл. Motta TULIP (Жовтий)
Пітчер/молочник Motta (TULIP), зроблений даний пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) ― один з головних інструментів бариста.
Загальні характеристики Пітчера Motta TULIP 500 мл
- Об'єм: 500 мл
- Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
- Модель: Motta TULIP
- Країна: Італія
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого об'єму небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже важлива форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Тип | Пітчер |
Країна виробник | Італія |
Колір | Жовтий |
Обсяг | 500 |
- Ціна: 695 ₴