Набір Hario Декантер/Пуровер/Фільтри (40 шт.) 02
Основні характеристики Набір Hario VDD-02
- Бренд Hario
- Об'єм 700 мл.
- Країна виробник Японія.
- Сумісний з 02 V60 пуроверами.
- Простий у використанні.
- Містить мийну, термостійку гумову стрічку із силікону.
- V60 декантер пуровер дуже міцний і легкий.
- Декантер зроблений з боросилікатного скла.
- Матеріал воронки Поліпропілен
- Матеріал заварника Термостійке скло
- Підходить для миття в посудомийній машині Да
- Паковання Коробка
- Маса 0,641 кг
- Висота 18,5 см
- Діаметр 11 см
Набір містить:
- Декантер/Сервер 700 мл. (боросилікатне скло)
- Пуровер 02 (Поліпропілен)
- Термостійка силіконова стрічка для зручності.
- Фільтри Hario 02 Білі (40 шт.)
Це набір дає змогу заварити каву безпосередньо в декантер крапельним способом.
Набір Hario V60 Drip Decanter
Сервер декантер має об'єм 700 мл і виготовлений із високоякісного боросилікатного скла Hario.
Декантер у формі пісочного годинника має силіконовий пояс, він дає змогу комфортно брати сервер у руки, не обпікаючись.
Для приготування кави ідеально підходять класичні фільтри Харіо розмір 02
Рекомендуємо цей набір Hario V60 з графіном як стильне доповнення до столу будь-якого справжнього поціновувача кави. Приготування кави дуже просте й ефективне.
Пуровер Hario V60
Пуровер це альтернативний метод заварювання кави, в якому використовується спеціальна воронка. Такі воронки роблять різні виробники з різних матеріалів: пластику, кераміки або скла, різних форм та розмірів. Але найпопулярнішим брендом вже багато років є японська компанія Hario
Процес приготування кави в пуровері нагадує приготування в кемексі, але все ж таки трохи відрізняється, через що смак виходить іншим. Пуровер, як і будь-які фільтр-способи заварювання, добре допомагає розкривати квіткові, ягідні та фруктові аромати.
Поради щодо приготування кави в пуровері
Стандартне дозування кави для вирви V60 на 1 чашку - 15 грам на 250 мл води. Оптимальне співвідношення кількості меленої кави до ваги готового напою завжди має залишатися одним - 60 г кави на 1 літр води. Не рекомендуємо відміряти каву на око, тому що найменші відхилення у пропорціях значно впливають на результат. Щоб результат був стабільним, найкраще перед кожним приготуванням зважувати його на вагах з кроком 0,1 г.
Температура для приготування кави в пуровері може змінюватись від 85 до 97 градусів, але оптимальна 90-95. Щоб досягти такої температури, потрібно довести воду до кипіння, а потім остудити протягом хвилини. Але краще використовувати хороший градусник для води або чайник із датчиком температури.
Ще до того, як засипати мелену каву в паперовий фільтр, треба пролити через неї 100-200 мл гарячої води та вилити її. Це потрібно, щоб видалити можливий смак паперу та додатково прогріти воронку.
Існує два основні способи вливання води:
- One pour метод – коли воду вливають за один раз,
- Інтервальний метод – певними порціями за кілька разів.
Інтервальний метод допомагає посилити екстракцію та витягти більше речовин з кави.
Залежно від вибраного методу вливання та об'єму кави, загальний час заварювання може змінюватись від 2,5 до 4 хвилин. В кінці потрібно викинути використаний фільтр з кавою, збовтати напій для насичення киснем та насолоджуватися смаком!
Основні | |
---|---|
Об`єм | 700 мл |
Колір | Чорний |
Виробник | Hario |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 1 025 ₴