Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6775 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Сифон Hario NEXT 600 мл.

впередназад
Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 2Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 3Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 4Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 5Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 6Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 7Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 8Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 9Сифон Hario NEXT 600 мл., фото 10
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: NXA-5

5 632 ₴

Показати оптові ціни
Сифон Hario NEXT 600 мл.
Сифон Hario NEXT 600 мл.Готово до відправки
5 632 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сифон Hario NEXT для приготування кави та чаю 600 мл. 

Характеристики

  • Країна походження: Японія
  • Бренд Hario
  • Об'єм: 600 мл
  • Вага: 1.4 кг
  • Розмір в упаковці: 0.401 х 0.182 х 0.124 м
  • Матеріал: Термостійке скло
  • Гарантія: 12 міс.

Сифон Hario NEXT

Сифон — це ефективний пристрій для приготування чаю, кави та гарячих напоїв. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на уроках — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.

Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі та сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається кава. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка (можна використовувати як рідкий, так і сухий спирт), також можна використовувати газові горілки. Вода в нижній колбі нагрівається та утворена тиском пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає заварюватися кава.

Попри зовнішню схожість бурління в сифоні з кипінням, це інший процес — і його відмінності від кипіння з погляду заварювання кави принципово відрізняється. При бурлінні в сифоні кава «бовтається» в гарячій (але не киплячій) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.

Коли кава буде готова, пальник з-під нижньої колби прибирається, сама колба починає знижувати температуру — і кава перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр при цьому затримує гущу — і знизу залишається тільки чистий напій.

Після цього з сифона знімається верхня колба, а з нижньої колби кава переливається в сервірувальний чайник або відразу розливається по чашках.

Сифон Hario NEXT для приготування кави та чаю 600 мл. NXA-5

Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. Для видовищного варіння кави.

Кавовий сифон стане справжнім подарунком для любителів якісного, свіжого та ароматної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб розкрити всю палітру смаку та аромату.

Пристрій від Hario — провідного виробника обладнання для бариста — оснащене у такою ручкою, нової, вдосконаленої формою колби й спеціально розробленим фільтром. У цій моделі відразу два фільтри: тканинним і металевим. Фільтр можна використовувати багато разів, тому при придбанні сифона варто забути про постійну заміну деталей. Корпус виконаний з боросилікатного скла, що витримує вплив високих температур. На передній частині є позначки, за якими можна контролювати об'єм рідини (максимально 600 мл). Удосконалена ручка відрізняється зручністю і безпекою — вона виконана з якісного силікону, а значить, не ковзає в руці та не дозволяє обпектися.

Профессиональний сифон нового поколения из жаропрочного стекла. Для зрелищной варки кофе.  Кофейний сифон станет настоящим подарком для любителей качественного, свежего и ароматного кофе. Именно сифон позволяет приготовить кофе таким образом, чтоби раскрить всю палитру вкуса и аромата.  Устройство от Hario — ведущего производителя оборудования для бариста — оснащено удобной ручкой, новой, усовершенствованной формой колби и специально разработанним фильтром. В єтой модели сразу два фильтра: тканевим и металлическим. Фильтр можно использовать много раз, поєтому при приобретении сифона стоит забить о постоянной замене деталей. Корпус виполнен из бронесиликатного стекла, видерживающего воздействие високих температур. На передней части есть отметки, по которим можно контролировать обьем жидкости (максимально 600 мл). Усовершенствованная ручка отличается удобством и безопасностью — она виполнена из качественного силикона, а значит, не скользит в руке и не позволяет обжечься.

 

Рецепт приготування кави в Сифоні Габет

Процес приготування кави у сифоні наступний:

  1. У нижню колбу залийте воду. Можна заливати як холодну, так і гарячу воду залежно від рецепту.
  2. Вставте Ваш фільтр між верхньою та нижньою частиною
  3. У верхню колбу насипте каву грубого помелу
  4. Використовуйте співвідношення кави та води від 1:10 до 1:15. (залежно від того, наскільки щільний напій ви хочете отримати)
  5. Зберіть Сифон і поставте пальник під нижню колбу.
  6. Ви можете регулювати час приготування інтенсивністю вогню.
  7. У міру закипання води, вона виштовхуватиметься з нижньої частини у верхню через скляну трубку у верхню частину, де вже буде готуватися ваш напій
  8. Можна перемішати каву під час приготування кілька разів. Інтенсивніше вперше, коли вся вода перейде вгору, а вдруге після 1-1,5 хвилин заварювання вже ніжніше.
  9. Після завершення приготування зніміть Сифон із джерела вогню і дайте воді опуститись назад у нижню колбу Сифона. Вона стече сама під дією гравітації та всмоктувальної сили вакууму. Кавова гуща залишиться у верхній частині колби.
  10.  Ваша кава готова!

Який смак у кави, приготовленої в Сифоні?

Приготування кави у сифоні частково відбувається за допомогою імерсії. При такому способі приготування кави знаходиться в контакті з водою протягом усього процесу екстракції. Такий тривалий контакт сильно впливає на структуру кави, дає сильний аромат та насиченість напою.

Кава в сифоні (як і в будь-якому імерсійному способі приготування кави) виходить дуже щільною, але при цьому яскравою і досить чистою

Характеристики
Основні
ВиробникHario
Об`єм0.6 л
Країна виробникЯпонія
ТипСифон
Користувальницькі характеристики
Тип кави, що використовуєтьсяМелений
Колір корпусуПрозорий
Гарантійний термін12 міс
СтанНове
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 632 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner