Сифон Hario Technica для приготування кави та чаю 600 мл. Техніка TCA-5 EX
- На складі
- Оптом і в роздріб
- Код: TCA-5 EX
3 797 ₴
Показати оптові ціниСифон Hario Technica для приготування кави та чаю 600 мл. Техніка TCA-5 EX
- Країна походження: Японія
- Об'єм: 600 мл
- Вага: 1.4 кг
- Розмір в упаковці: 0.401 х 0.182 х 0.124 м
- Матеріал: Термостійке скло
- Гарантія: 12 міс.
- Спиртова пальник у комплекті.
- Видовищне приготування чаю або кави.
- Розрахований на приготування трьох порцій напою.
- Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла
- У пальнику можна використати звичайний спирт аптечний
- Зручна ручка-тримач колби
Чайний сифон — це ефектний і ефективний пристрій для приготування чаю і гарячих напоїв на його основі. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на уроках — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.
Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі і сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка ( можна використовувати як рідкий так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском утворився пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає вирувати і заварювати чай. Незважаючи на зовнішню схожість бурління в сифоні з кипінням, це сучасн інший процес — і його відмінності від кипіння з точки зору заварювання чаю принципово. При бурління в сифоні чай «бовтається» в гарячий (але не киплячою) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.
Коли чай був готовий, пальник з-під нижньої колби прибирається, сама колба швидко остигає — і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр при цьому затримує чаїнки — і знизу залишається тільки чистий чай. Після цього з сифона зніметься верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається в сервірувальний чайник або відразу розливається по чашках.
Все виходить просто, яскраво, смачно і дуже сучасно. Настільки сучасно, що в сифоні досить складно розпізнати пристрій вельми поважного віку. Та ще й поступово «эмигрирующее» в чайну культуру з кавової культури. Адже що спочатку сифон був кава-машиною, причому з багатою та цікавою історією.
Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. Для видовищної варіння кави.
Кавовий сифон стане справжнім подарунком для любителів якісного, свіжого і ароматної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб розкрити всю палітру смаку і аромату.
Пристрій від Hario — провідного виробника обладнання для бариста — оснащене утакої ручкою, нової, вдосконаленої формою колби і спеціально розробленим фільтром. У цій моделі відразу два фільтра: тканинним і металевим. Фільтр можна використовувати багато разів, тому при придбанні сифона варто забути про постійну заміну деталей. Корпус виконаний з бронесиликатного скла, що витримує вплив високих температур. На передній частині є позначки, за якими можна контролювати об'єм рідини (максимально 600 мл). Удосконалена ручка відрізняється зручністю і безпекою — вона виконана з якісного силікону, а значить, не ковзає в руці і не дозволяє обпектися.
Основні | |
---|---|
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Країна виробник | Японія |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Колір корпусу | Прозорий |
Об`єм | 0.6 л |
Виробник | Hario |
- Ціна: 3 797 ₴