Кошик
1103 відгуків
Суцільнокатані мідні турки. Наша рекомендація.
Ознайомитися <-
+380981209192
+380954991065
0800 33 20 92
УкраїнаКиївул. Теодора Драйзера 46
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Интернет-магазин КНБК свежеобжаренный и зеленый кофе

Термометр для молока (з кріпленням для пітчера)

Термометр для молока (з кріпленням для пітчера)
Термометр для молока (з кріпленням для пітчера), фото 2
  • Очікується
  • Код: 13979

189 грн.

Термометр для молока (з кріпленням для пітчера)
Термометр для молока (з кріпленням для пітчера)Очікується
189 грн.
+380981209192
  • +380954991065
  • 0800 33 20 92
+380981209192
  • +380954991065
  • 0800 33 20 92
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Термометр для збивання молока і готування напоїв

Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою.

Цей термометр, італійської фірми Motta, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і при бажанні, навіть, у продуктах.

Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну.

Термометр для збивання молока і приготування кави та напоїв Motta

В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока.

На термометрі присутня шкала Цельсія (від -10 до 100) і за Фаренгейтом (0 до 220).

Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв

Рекомендовані температури в °C:

  • Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів.
  • Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів.
  • Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.

аксесуари для приготовдления кави від італійської фірми мотта

Характеристики
Користувальницькі характеристики
ТипТермометр
Інформація для замовлення
  • Ціна: 189 грн.