Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7209 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Термометр для молока Milk Coffee

впередназад
Термометр для молока Milk Coffee, фото 2Термометр для молока Milk Coffee, фото 3Термометр для молока Milk Coffee, фото 4Термометр для молока Milk Coffee, фото 5Термометр для молока Milk Coffee, фото 6Термометр для молока Milk Coffee, фото 7
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 9V364

298 ₴

Показати оптові ціни
Термометр для молока Milk Coffee
Термометр для молока Milk CoffeeГотово до відправки
298 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Термометр для збивання молока і готування напоїв

Показує температуру от 50 градусів (з коробки показує близько 80ти градусів - це нормально) 

На термометрі присутня шкала Цельсія (від -50 до 100) і за Фаренгейтом (120 до 210).

Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою.

Цей термометр, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і навіть, у продуктах.

Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну.

Термометр для збивання молока і приготування кави та напоїв Motta

В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока.

На термометрі присутня шкала Цельсія (від -50 до 100) і за Фаренгейтом (120 до 210).

Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв

Рекомендовані температури в °C:

  • Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів.
  • Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів.
  • Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.

 

Характеристики
Основні атрибути
ТипТермометр
Інформація для замовлення
  • Ціна: 298 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner