Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6802 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.)

впередназад
Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 2Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 3Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 4Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 5Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 6Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.), фото 7
  • Немає в наявності
  • Код: 13872

1 799 ₴

Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.)
Сифон для приготування кави та чаю 3-5 чашки (360 мл.)Немає в наявності
1 799 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл.) 

До комплекту входить.

  • Штатив
  • Верхня колба
  • Нижня колба 360 мл
  • багаторазовий фільтр
  • Кришка для верхньої колби
  • Пальник спиртовий

Характеристики сифона

  • Сифон призначений для приготування кава, чаю та інших гарячих напоїв.
  • Об'єм сифона — 360 мл.
  • З усіх альтернативних способів приготування сифон, мабуть, найзахопливіший. Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу та перетворюється на напій.
  • Сифон складається з двох колб, виготовлений із жароміцного боросилікатного скла.
  • Нижня колба закріплена на металевому штативі з таким урахуванням, щоб залишалося місця для нагрівального пристрою (в комплект входить спиртовий пальник).
  • Верхня колба знизу обладнується скляною трубкою, яка має діставати до самого дна нижньої колби. Зверху закривається кришкою. Ущільнювач між колбами виготовлений з харчової гуми.
  • В нижню колбу наливається вода (краще гаряча, щоб заощадити час і паливо в пальнику), верхню насипається кава або чай.
  • Гаряча вода з нижньої колби, нагріваючись пальником, підіймається у верхню колбу, заварюючи, у нижню засипте свіжозмелену каву або чай.
  • Після майже повного переміщення води у верхню колбу починається процес буріння й заварювання кави або чаю. Кава або чай під впливом бурління гарячої води, не доведеної до кипіння, активно бультихаєтся в колбі, що сприяє ефективному заварюванню та виділенню всіх ароматів і корисних речовин.
  1. Спиртовий пальник у комплекті.
  2. Видовищне приготування чаю або кави.
  3. Призначений для приготування трьох порцій напою.
  4. Виготовлений із вогнетривкого боросилікатного скла
  5. У пальнику можна використовувати звичайний аптечний спирт
  6. Зручна ручка-тримач колби

Чайний сифон — це ефектний та ефективний пристрій для приготування чаю та гарячих напоїв на його основі. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на заняттях — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.

    Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі та з'єднаних між собою скляною трубкою та розділених фільтром-ситечком. В нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється  спиртовий пальник (можна використовувати як рідкий, так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском пари, що утворюється, виштовхується у верхню колбу, у якій починає вирувати й заварювати чай. Попри зовнішню схожість буріння в сифоні з кипінням, це сучасний інший процес — і його відмінності від кипіння з погляду заварювання чаю принципово. Під час буріння в сифоні чай «бути» у гарячій (але не кипить) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.

    Коли чай готовий, пальник з-під нижньої колби забирається, сама колба швидко остигає — і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр водночас затримує чаїнки — і знизу залишається тільки чистий чай. Після цього із сифона зніме верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається в сервірувальний чайник або відразу розливається по чашках.

    Все виходить просто, ефектно, смачно та дуже сучасно. Настільки сучасно, що в сифоні досить складно розпізнати пристрій вельми поважного віку. Та ще й поступово «мігрувальна» у чайну культуру з культури кавової. Адже спочатку сифон був кавомашиною, причому з багатою та цікавою історією.

Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. Для видовищного варіння кави.

Кавовий сифон стане справжнім подарунком для шанувальників якісної, свіжої й ароматної кави. Саме сифон дає змогу приготувати каву в такий спосіб, щоб розкрити всю палітру смаку й аромату.

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникShinohara
Гарантійний термін12 міс
Об`єм0.36 л
Колір корпусуПрозорий
Країна виробникКитай
Тип використовуваної кавиМелений
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 799 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner