Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)
- Сифон призначений для приготування кави, чаю та інших гарячих напоїв.
- Обсяг сифона – 360 мл
- З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, самий видовищний. Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу і перетворюється в напій.
- Сифон складається з двох колб, виготовлений з жароміцного боросилікатного скла.
- Нижня колба закріплена на металевому штативі з таким урахуванням, щоб залишалося місця для нагріваючого пристрою (у комплект входить спиртова горілка).
- Верхня колба знизу обладнується скляною трубкою, яка повинна діставати до самого дна нижній колби. Зверху закривається кришкою. Ущільнювач між колбами виготовлений з харчової гуми.
- У нижню колбу наливається вода (краще гаряча, щоб заощадити час і паливо в пальнику), верхню насипається каву або чай.
- Гаряча вода з нижньої колби нагріваючись пальником, піднімається у верхню колбу, заварюючи, засипаний свіжозмелену каву або чай.
- Після майже повного переміщення води у верхню колбу починається процес бурління і заварювання кави або чаю. Кава або чай під впливом бурління гарячої води не доведеної до кипіння активно бовтається в колбі, що сприяє ефективному заварювання і виділення всіх ароматів і корисних речовин.
- Спиртова пальник у комплекті.
- Видовищне приготування чаю або кави.
- Розрахований на приготування трьох порцій напою.
- Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла
- У пальнику можна використати звичайний спирт аптечний
- Зручна ручка-тримач колби
Чайний сифон — це ефектний і ефективний пристрій для приготування чаю і гарячих напоїв на його основі. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на уроках — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.
Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі і сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка ( можна використовувати як рідкий так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском утворився пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає вирувати і заварювати чай. Незважаючи на зовнішню схожість бурління в сифоні з кипінням, це сучасн інший процес — і його відмінності від кипіння з точки зору заварювання чаю принципово. При бурління в сифоні чай «бовтається» в гарячий (але не киплячою) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.
Коли чай був готовий, пальник з-під нижньої колби прибирається, сама колба швидко остигає — і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр при цьому затримує чаїнки — і знизу залишається тільки чистий чай. Після цього з сифона зніметься верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається в сервірувальний чайник або відразу розливається по чашках.
Все виходить просто, яскраво, смачно і дуже сучасно. Настільки сучасно, що в сифоні досить складно розпізнати пристрій вельми поважного віку. Та ще й поступово «эмигрирующее» в чайну культуру з кавової культури. Адже що спочатку сифон був кава-машиною, причому з багатою та цікавою історією.
Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. Для видовищної варіння кави.
Кавовий сифон стане справжнім подарунком для любителів якісного, свіжого і ароматної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб розкрити всю палітру смаку і аромату.
Основні | |
---|---|
Виробник | Shaishi |
Гарантійний термін | 12 міс |
Об`єм | 0.36 л |
Колір корпусу | Прозорий |
Країна виробник | Китай |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 510 грн