Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6706 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)

Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл), фото 2Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл), фото 3
  • Немає в наявності
  • Код: 13873

2 700 ₴

Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)
Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)Немає в наявності
2 700 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)

  • Сифон призначений для приготування кави, чаю та інших гарячих напоїв.
  • Обсяг сифона – 360 мл
  • З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, видовищний. Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу і перетворюється в напій.
  • Сифон складається з двох колб, виготовлений з жароміцного боросилікатного скла.
  • Нижня колба закріплена на металевому штативі з таким урахуванням, щоб залишалося місця для нагріваючого пристрою (у комплект входить спиртова горілка).
  • Верхня колба знизу обладнується скляною трубкою, яка повинна діставати до самого дна нижньої колби. Зверху закривається кришкою. Ущільнювач між колбами виготовлений з харчової гуми.
  • У нижню колбу наливається вода (краще гаряча, щоб заощадити час і паливо в пальнику), у верхню насипається кава або чай.
  • Гаряча вода з нижньої колби нагріваючись пальником, піднімається у верхню колбу, заварюючи, засипаний свіжозмелену каву або чай.
  • Після майже повного переміщення води у верхню колбу починається процес бурління і заварювання кави або чаю. Кава або чай під впливом бурління гарячої води не доведеної до кипіння активно бовтається в колбі, що сприяє ефективне заварювання і виділення всіх ароматів і корисних речовин.
  1. спиртовий пальник у комплекті.
  2. Видовищне приготування чаю або кави.
  3. Розрахований на приготування трьох порцій напою.
  4. Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла
  5. У пальнику можна використати звичайний спирт аптечний
  6. Зручна ручка-тримач колби

Чайний сифон — це ефектний і ефективний пристрій для приготування чаю і гарячих напоїв на його основі. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на уроках — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.

Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі та сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка (можна використовувати як рідкий, так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском утворився пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає вирувати та заварювати чай. Попри зовнішню схожість бурління в сифоні з кипінням, це сучасні інший процес — і його відмінності від кипіння з думки заварювання чаю принципово. При бурління в сифоні чай «бовтається» в гарячий (але не киплячою) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.

Коли чай був готовий, пальник з-під нижньої колби прибирається, сама колба швидко остигає — і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр при цьому затримує чаїнки — і знизу залишається тільки чистий чай. Після цього з сифона зніметься верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається в сервірувальний чайник або відразу розливається по чашках.

Все виходить просто, яскраво, смачно і дуже сучасно. Настільки сучасно, що в сифоні досить складно розпізнати пристрій вельми поважного віку. Та ще й поступово «мігруюче» в чайну культуру з кавової культури. Адже що спочатку сифон був кава-машиною, причому з багатою та цікавою історією.

сифон для кави та чаю

Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. Для видовищного варіння кави.

Кавовий сифон стане справжнім подарунком для любителів якісного, свіжого та ароматної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб розкрити всю палітру смаку та аромату.

 

Характеристики
Основні
ВиробникShaishi
Гарантійний термін12 міс
Об`єм0.36 л
Колір корпусуПрозорий
Країна виробникКитай
Тип використовуваної кавиМелений
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 700 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner