Термометр для збивання молока і готування напоїв
Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою.
Цей термометр, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і при бажанні, навіть, у продуктах.
Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну.
В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока.
На термометрі присутня шкала Цельсія (від -10 до 100)
Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв
Рекомендовані температури в °C:
- Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів.
- Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів.
- Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Термометр |
- Ціна: 524 грн