Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3751 відгук
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
Вул. Теодора Драйзера 46 (сорок шість), Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава

Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера)

Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера), фото 2Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера), фото 3Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера), фото 4
  • Очікується
  • Код: 14090

524 грн

Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера)
Термометр Timemore для молока Чорний (з кріпленням для пітчера)Очікується
524 грн
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
+380 (98) 120-91-92
  • +380 (95) 499-10-65
  • 0 (800) 33-20-92
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Термометр для збивання молока і готування напоїв

Термометр для молока – це незамінний помічник будь-якого бариста в приготуванні кавових напоїв з молоком (капучіно, латте макіато, флет уайт тощо). Особливо даний аксесуар важливий для новачків. Адже, професійні термометри для рідин створені для того, щоб допомогти Вам у приготуванні гарячих напоїв з правильної температурою, а від цього безпосередньо залежить смак напою.

Цей термометр, відмінно підходить для вимірювання температури в рідинах, і при бажанні, навіть, у продуктах.

Завдяки зручній прищіпки, термометр зручно кріпиться на пітчер для молока, що однозначно допомагає без проблем збити красиву, а головне правильну, молочну піну.

В якості підказки, нанесена зелена зона, оптимальна для молока.

На термометрі присутня шкала Цельсія (від -10 до 100)

Правильна температура для збивання молока пором і приготування інших напоїв

Рекомендовані температури в °C:

  • Для приготування кави: температура заварювання від 88 до 93 градусів.
  • Для приготування гарячого шоколаду: від 79 до 82 градусів.
  • Молоко: температура збивання молока пором від 66 до 77 градусів.

 

Характеристики
Основні атрибути
ТипТермометр
Інформація для замовлення
  • Ціна: 524 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner