HARIO Pour-Control Kettle 600 мл KASUYA Model неіржавка сталь
Характеристики
- Повний об'єм: 600 мл
- Вага 430 грамів
- Розмір 27 x 15 x 12.7 cm
- Код KPK-600-HSV
- Матеріал: нержавіюча сталь.
- Ручка та тримач кришки чайника — термопластик.
- У кришці 1 вентиляційний отвір для виходу пари.
- Можна використовувати на електричній, індукційній і газовій плиті.
- Вироблено в Японії.
Чайник Hario Kasuya Model 600 мл Pour-Control Kettle
Зручнішого пристрою для дозування кількості води під час заварювання кави складно собі уявити. Чайник чудово збалансований і дає змогу доставити потрібну кількість води саме туди, де вона потрібна, наприклад, під час деструкції кави.
Довгий і вузький носик чайника, спеціально розроблений японськими інженерами для повного контролю потоку гарячої води. З його допомогою ви отримуєте суцільний струмінь, максимально можливу щільність і товщини, прийнятну для заварювання кави в пуровері.
У чайниках Hario (Харіо), як і в інших товарах компанії Hario, будь-яка деталь продумана до дрібниць. Кришка чайника Buono, обладнана пластиковою шишкою, що має плоску форму, завдяки чому її зручно класти на стіл, а також трьома вентиляційними отворами. Завдяки японській скрупульозності, чайник має безліч дрібних переваг, що загалом створюють досконалу картину ідеального продукту.
Який чайник для приготування кави
Чайник для приготування кави має бути з довгим носиком створений спеціально для заварювання кави методом проливання. Форма чайника продумана так, щоб вода лилася тонким струменем, повільно та під особливим кутом. Чайники бувають різних матеріалів, різних форм і обсягів. Який же чайник краще взяти для себе?
Пристрій чайника для заварювання кави
Металеві чайники з тонким довгим носиком дуже зручні для заварювання кави в девайсах з відкритим способом приготування, як-от у лійці, кемексі, В60, конюшина, дрип кави тощо.
Якому об'єму має бути чайник для приготування кави
Вибираючи об'єм, не забувайте, що каву потрібно заварювати свіжою водою, не варто кип'ятити повторно воду з минулого приготування кави. Кавові чайники бувають об'ємом від 250 мл до 2 літрів. Якщо ви готуєте 1-2 чашки кави, то можна взяти об'єм від 600 до 1200 мл. Щоб води було з запасом і вистачає Вам на прогрівання лійки, змочування фільтра та саме приготування.
Матеріал і товщина корпусу чайника
Оптимальний матеріал для таких чайників це нержавіюча сталь 18/10 (вона ж 304). Така сталь має стійкість до окислення й іржі, не боїться високих температур.
Економити на чайнику не варто, якісний чайник із довгим вигнутим носиком із якісної нержавіючої сталі слугуватиме набагато довше та буде повністю безпечний.
Форма носика в чайника для приготування кави
Кінчик носика має бути на рівні верху корпусу, це допоможе якісно контролювати струмінь і спростить заварювання. Форма носика має нагадувати шию лебедя або їх ще називають гусяча шийка. Ідеальна форма носика та зріз отвору продумані так, щоб вода надходила під прямим кутом за будь-якого нахилу чайника, а напір залишався рівномірним.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hario |
Країна виробник | Японія |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Об`єм | 600 мл |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип посуду | Кавник |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Світло-сірий |
- Ціна: 2 115 ₴