Пічер молочник Angel's Co 350 мл. (Металік)
Загальні характеристики Пітчера
- Об'єм 350 мл.
- Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
- Країна: Китай
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Латеарт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пічер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжезваренного еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як обратиправильний пітчер для молока
Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть змогу Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Птічери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл. до 1 літра, , але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже важлива форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип | Пітчер |
Обсяг | 500 |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Металік |
- Ціна: 299 ₴