Пітчер молочник 1080 мл (Металік)
Зроблений даний пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) ― один з головних інструментів бариста.
Загальні характеристики Пітчера
- Об'єм: 1080 мл
- Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
- Країна: Китай
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже важлива форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Angel's Co. |
Країна виробник | Індія |
Тип | Пітчер |
Обсяг | 500 |
Колір | Металік |
- Ціна: 689 ₴