Синій чай Анчан 50 грамів Blue Tea Anchan
Характеристики Синій чай Анчан
- Склад — цільні квітки кліторії потрійної.
- Смак — м'який, солодкуватий, трав'янистий, зі слабким квітковим або медовим відтінком.
- Аромат — слабкий, солодкувато-трав'янистий.
- Колір настою — від блакитного до насиченого синього.
Синій чай Анчан
Для приготування чаю Анчан ми рекомендуємо брати 8-12 грамів чаю на 1 літр води. Температура води 90-95 градусів, настоювання 2-5 хвилин.
Тайський синій чай Анчан — незвичайний напій, з квітів, що має безліч назв. Наукова назва рослини — кліторія трійчаста. У нас іноді його називають «мотильковий горошок», у Європі він відомий як Батерфляй Пі (Blue Tea Butterfly Pea), в Азійська країнах як Чанг Шу. Анчан може стати цікавою основою для чайних коктейлів. Спробуйте додати в нього лимон або кілька пелюсток гібіскусу, смак стане трохи насиченішим, а колір зміниться на фіолетовий. Синій чай Анчан знаходить своє застосування і в кулінарних вишукуваннях, можна здивувати своїх гостей незвичайним кольором страви, використовуючи його як натуральний барвник. Багатий на вітаміни, мікроелементи й антиоксиданти. Нормалізує кровообіг, покращує стан шкіри та волосся, покращує зір.
- Стимулює роботу головного мозку.
- Знижує рівень поганого холестерину.
- Підтримує здоров'я волосся і нігтів.
- Сприяє розщепленню жирових відкладень.
- Добре відновлює сили та заспокоює.
Чай уповільнює старіння, запобігає появі сивини. Рекомендований людям, які часто сидять за комп'ютером.
До складу продукту входить багато вітамінів і мікроелементів: залізо, фосфор, марганець, вітаміни B1, B2, B3, B12, D, K, C.
Основні | |
---|---|
Виробник | D&K |
Тип чаю | Квітковий чай |
Користувальницькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
- Ціна: 449 ₴/упаковка