Сифон для приготування кави та чаю 3 чашки (360 мл)
В комплекті якісна газова пальник (не заправлена)
- Сифон призначений для приготування кави, чаю та інших гарячих напоїв.
- Обсяг сифона – 360 мл
- З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, самий видовищний. Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу і перетворюється в напій.
- Сифон складається з двох колб, виготовлений з жароміцного боросилікатного скла.
- Нижня колба закріплена на металевому штативі з таким урахуванням, щоб залишалося місця для нагріваючого пристрою (у комплект входить спиртова горілка).
- Верхня колба знизу обладнується скляною трубкою, яка повинна діставати до самого дна нижній колби. Зверху закривається кришкою. Ущільнювач між колбами виготовлений з харчової гуми.
- У нижню колбу наливається вода (краще гаряча, щоб заощадити час і паливо в пальнику), верхню насипається каву або чай.
- Гаряча вода з нижньої колби нагріваючись пальником, піднімається у верхню колбу, заварюючи, засипаний свіжозмелену каву або чай.
- Після майже повного переміщення води у верхню колбу починається процес бурління і заварювання кави або чаю. Кава або чай під впливом бурління гарячої води не доведеної до кипіння активно бовтається в колбі, що сприяє ефективному заварювання і виділення всіх ароматів і корисних речовин.
- Газовий пальник у комплекті
- Видовищне приготування чаю або кави.
- Розрахований на приготування трьох порцій напою.
- Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла
- В горелке можно использовать обычный аптечный спирт
- Удобная ручка-держатель колбы
Чайный сифон — это эффектное и эффективное устройство для приготовления чая и горячих напитков на его основе. Принцип действия сифона очень прост, а сам прибор, пожалуй, можно показывать в школе на уроках — для убедительной демонстрации некоторых физических принципов.
Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі і сполучених між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, у верхню насипається чай. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється спиртова горілка ( можна використовувати як рідкий так і сухий спирт). Вода в нижній колбі нагрівається і тиском утворився пара виштовхується у верхню колбу, в якій починає вирувати і заварювати чай. Несмотря на внешнее сходство бурления в сифоне с кипением, это соврем другой процесс — и его отличия от кипения с точки зрения заваривания чая принципиально. При бурлении в сифоне чай «бултыхается» в горячей (но не кипящей) воде, насыщенной кислородом. И заваривается очень хорошо.
Когда чай готов, горелка из-под нижней колбы убирается, сама колба быстро остывает — и чай перетекает в нее под действием отрицательного давления. Фильтр при этом задерживает чаинки — и снизу остается только чистый чай. После этого с сифона снимется верхняя колба (осторожно, потому что она горячая), а из нижней колбы чай переливается в сервировочный чайник или сразу разливается по чашкам.
Все получается просто, эффектно, вкусно и очень современно. Настолько современно, что в сифоне довольно сложно распознать устройство весьма почтенного возраста. Да еще и постепенно «эмигрирующее» в чайную культуру из культуры кофейной. Ведь что изначально сифон был кофе-машиной, причем с богатой и интересной историей.
Профессиональный сифон нового поколения из жаропрочного стекла. Для зрелищной варки кофе.
Кофейный сифон станет настоящим подарком для любителей качественного, свежего и ароматного кофе. Именно сифон позволяет приготовить кофе таким образом, чтобы раскрыть всю палитру вкуса и аромата.
Основні | |
---|---|
Виробник | Shinohara |
Гарантійний термін | 12 міс |
Об`єм | 0.36 л |
Колір корпусу | Прозорий |
Країна виробник | Китай |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Стан | Новий |
- Ціна: 3 879 ₴