Порошок Ходжича TM TeaStar 50 грамів (матча)
Характеристики
- Тип чаю Ходжича
- Виробник TM TeaStar
- Походження Японія
- Вага 50 грамів
- Пакування Тришарова фольгована
Порошок Ходжича
Houjicha — один із найпопулярніших видів зеленого чаю в країнах Азії, його часто пропонують у ресторанах перед основними стравами. Для багатьох дивно чути, що ходжича це зелений чай, оскільки він зовсім не зелений.
Що таке чай Ходжича?
Ходжича це дійсно зелений чай, але не зовсім звичайний зелений чай. Річ у тім, що Ходжича — це смажений зелений чай. Чайне листя для ходжича вирощують на плантаціях, дотримуючись усіх особливостей та правил виробництва чаю і після ручного збирання чайного листя відбувається свого роду магія: чай подається безпосередньому обсмажуванню за температури приблизно 200 градусів за Цельсієм. Саме так зелений чай і набуває такого характерного для нього кавово-коричневого кольору
Процес створення ходжича вперше був здійснений у Кіото в 1920-х роках, і відтоді його популярність не тільки утримується, але й продовжує рости.
Обсмажування ходжича дає змогу знизити вміст кофеїну та катехінів у чаї, які зазвичай надають гіркоти та гостроти. У ходжича всього 0,13 г кофеїну на 100 г продукту, завдяки чому його віддають перевагу пити ввечері в Японії.
Приготований напій ходжича має світло-червоно-коричневий відтінок. У ньому переважає ніжний смажений смак, що замінює звичні рослинні нотки зеленого чаю на обволікальний, злегка карамельний аромат.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tea Star |
Країна виробник | Китай |
Вага | 50 г |
Тип чаю | Матча |
- Ціна: 249 ₴/упаковка