Набір бариста Motta Trieste 2 пітчери/Вирівнювач/Темпер/Термометр
Професійний набір для бариста в кейсі.
- У наборі 2 пітчери з неіржавкої сталі (350 мл і 500 мл, чорного кольору),
- темпер (плоский, з неіржавкої сталі з дерев'яною ручкою, діаметр робочої поверхні 58 мм), термометр Motta класичний
- Розрівнювач для меленої кави (неіржавка сталь, діаметр робочої поверхні 58 мм).
- Виробник Metallurgiga Motta, Італія.
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Країна виробник | Італія |
Тип | Пітчер |
Обсяг | 500 |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Металік |
- Ціна: 3 949 ₴