- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 15856
1 495 ₴
Показати оптові ціниПуровер Cafec Arita Ware Flower Dripper Cup4 Кафец
З 2024 р. виробник змінив комплектацію коробки, тепер ложка НЕ йде в комплекті.
Характеристики Cafec Arita
- Заварювання кави методом "pour-over"
- 2-4 порції кави за один раз
- Конусоподібна форма типу V60
- Високоякісна кераміка "Arita ware"
- Країна виробник : Японія
Пуровер CAFEC Arita Ware Flower Dripper Cup4 Pink (Кафек) - це керамічна воронка для фільтрового способу заварювання кави. Бувши першим у світі розробником конусоподібних паперових фільтрів, виробник CAFEC презентував Flower Dripper.
Дріппер (пуровер) - це своєрідна конусоподібна чаша без дна. Його сконструйовано особливим чином: форма конуса сприяє глибшому розташуванню меленого зерна, що сприяє оптимальній екстракції аромо-смакових речовин, внутрішня поверхня з ребрами у вигляді квітки забезпечує максимальний підвіс фільтра з меленою кавою у повітрі, а великий отвір в дні пуровера робить екстракцію плавною і змінює смак кави залежно від швидкості наливу гарячої води.
"Arita ware" - це представницький фарфоровий бренд Японії з історією близько 400 років. Для виготовлення пуровера високоякісну порцелянову глину змішали з кам'яним порошком, сформували виріб та обпалили його при температурі біля 1300 °C. В результаті матеріал пуроверу твердий, як мінерал, і його текстура дуже тонка. Для приготування кави на даному пуровері використовуються конусоподібні паперові фільтри типу V60
Пуровер для кави Cafec Arita Ware Flower Dripper Кафек
Пуровери для приготування кави CAFEC є дітищем Sanyo Sangyo, японського виробника спеціального паперу, з якого роблять фільтри для кави, саме він вперше зробив перший у світі фільтрувальний папір конічної форми.
Ця компанія прагне зробити крапельну каву доступною кожному, незалежно від того, професійний бариста ви, або готуєте каву вдома. Вони ввели дуже багато інновацій та новинок у своєму устаткуванні для приготування кави крапельним методом, найпопулярніші їх продукти – фільтрувальний папір ABACA та пуровери для кави Arita ware.
Пуровер для кави Arita має глибокі й широкі прямі виступи на внутрішній стінці воронки, Вони забезпечують правильне розширення меленої кави при контакті з гарячою водою. Завдяки цьому вода може безперешкодно циркулювати та фільтруватися з пуровери, при цьому не дає надмірного змочування кави. Всі ці фактори призводять до отримання солодкого смаку чашки без будь-якого неприємного смаку і запахів. Усі пуровери Кафек сумісні з конусоподібним фільтрувальним папером CAFEC Abaca та фільтрувальним папером Hario V60.
Форма квітки для найкращого смаку Arita Flower Coffee Dripper Кафек
Конусоподібна форма дрипера CAFEC утворює глибокий шар, що фільтрує, змушуючи воду циркулювати всередині пуровера. Для запобігання неприємному смаку кави потрібно швидкий та плавний потік води. Завдяки ребрам між паперовим фільтром і стінками залишається достатньо повітря, щоб мелена кава могла повністю розкритися. Завдяки ребрам на дні воронки утворюються шляхи для протоки кави, завдяки чому кава стає збалансованою.
Пуровер — це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дріпер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.
Пуровер V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Призначений цей пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений із високоякісної кераміки.
Розміри пуровера
- У найширшій частині: 13.7 см.
- Діаметр: 11.5 см.
- Висота: 10 см.
- Вага: 400 г.
- Об'єм: 400 мл.
У комплекті ложка з маркуванням 8, 10 і 12 грамів.
Як готувати каву в пуровері
- Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помела.
- Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу місткість
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з місткості.
- Висипте каву в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
- Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в місткість. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Матеріал | Кераміка |
Об`єм | 400 мл |
Колір | Блакитний |
Висота | 100 мм |
Ширина | 137 мм |
Діаметр | 115 мм |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Виробник | CAFEC |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 1 495 ₴