Набір 3 Пітчера Motta Europa 350/500/750 мл. Білий
Набір 3 пітчери Motta Europa 350/500/750 мл.
Зроблений цей пітчер із нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) — один із головних інструментів бариста.
Набір 3 пітчери Motta Europa 350/500/750 мл.
- Об'єм: 350/500/750 мл.
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Країна: Італія
- Зливний носик: Так
- Ручка: Так
- Підходить для Латте-арт: Так
- Внутрішнє покриття Тефлон
Пітчер Motta Europa молочник
Пітчер Motta Europa — це професійний молочник від італійської компанії Motta, розроблений у співпраці з Італійською асоціацією бариста, стане незамінним інструментом для вас. Виконаний із високоякісної нержавіючої сталі 18/10 Aisi 304, має високу міцність і довговічність, необхідні для інтенсивного щоденного використання.
Основні переваги пітчера Motta Europa
- Виготовлений із нержавіючої сталі 304, що забезпечує його довговічність. Підходить для миття в посудомийній машині.
- Розроблено спільно з Італійською асоціацією бариста. Носик пітчера спроєктований для точного наливання, ідеально підходить для латеарт, даючи змогу створювати точні та вишукані малюнки на каву.
- Його зручна форма та спеціальний носик забезпечують ідеальне спінювання й наливання молока.
- Зроблений в Італії, цей пітчер стане не просто інструментом, а й символом якості та професіоналізму вашої кав'ярні.
- Верхня частина пітчера-молочника Europa розташована під кутом, зближуючи стінки. Ця особливість змушує молоко спінитися рівномірно і забезпечує ідеальну мікропіну.
- Край цього молочника заокруглений, що гарантує, що ви не поріжетеся, коли будете його мити. Це також означає, що якщо ви готуєте капучино, наливання збоку відбувається плавно.
- Оскільки носик дуже довгий, він прекрасно працює під час наливання у високу склянку, що дає змогу почати малювати трохи раніше.
Навіщо потрібен пітчер Motta Europa?
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжозваренного еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Країна виробник | Італія |
Тип | Пітчер |
Обсяг | 500 |
Колір | Металік |
- Ціна: 3 495 ₴