Набір 3 пітчери Motta Europa 350/500/750 мл. (Білий) молочники мотта
Зроблений цей пітчер із полірованої неіржавкої сталі. Носик вихованця зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким вихованцем зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) — один із головних інструментів бариста.
Набір 3 пітчери Motta Europa 350/500/750 мл. (Металік) молочники мотта
- Об'єм: 350/500/750 мл.
- Матеріал: неіржавка сталь
- Країна: Італія
- Зливний носик: Да
- Ручка: Да
- Підходить для Лате-арт: Да
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Країна виробник | Італія |
Тип | Пітчер |
Колір | Металік |
Обсяг | 500 |
- Ціна: 3 495 ₴