- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: P5005
1 189 ₴
Показати оптові ціниПітчер Mhw-3bomber 500 мл без ручки, шкіряний чохол
Загальні характеристики Пітчера
- Об'єм: 500 мл.
- Вага 180 грамів
- Матеріал: Stainless Steel 304
- Матеріал чохла — натуральна шкіра
- Зливний носик: Да
- Ручка: Немає
- Підходить для Лате-арт: Да
Пітчер без ручки змінює уявлення про традиційний джаг для лате-арту, забезпечуючи більшу маневровість і контроль під час наливання. Він дає свободу рухів, створюючи складні конструкції з великою точністю.
Подвійні дугоподібні канали потоку Пітчера забезпечують плавне та рівномірне наливання щоразу.
Інноваційний носик натхненний біометрією: такий пітчер може похвалитися новаторським дизайном носика, що імітує точність і витонченість рота крокодила. Ви будете вражені точністю й контролем, яких ви можете досягти, втілюючи в життя свої ідеї лате-арту.
Пропорції нашого глечика покращують вашу техніку наливання, даючи змогу з легкістю створювати хитромудрі візерунки. Добре збалансований дизайн забезпечує оптимальний контроль і задоволення від лате-арту.
Вінтажний шкіряний чохол не тільки захистить глечик, але й надасть стильного вигляду вашій кавовій станції.
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору вихованця насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть змогу Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струмені збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | MHW-3BOMBER |
Країна виробник | Китай |
Тип | Пітчер |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір | Чорний |
- Ціна: 1 189 ₴