Розбірний пуровер iCafilas Snow Shape 02 V60
- Назва продукту: Ручний розбірний пуровер V60
- Зручний для транспортування та подорожей
- Матеріал Харчовий поліпропілен (повністю безпечний)
- Призначений для впливу високих температур
- Матеріал: харчовий поліпропілен.
- Вага продукту: 111 г
- Висота 84 мм
- Довжина верху: 96 мм
- Довжина основи: 110 мм
- Оригінальний дизайн Сніжинки з крижаних кристалів
До комплекту постачання входять:
- 1 х розбірний пуровер
- 40 x фільтрів v60
- 1 х ложка
- 1 х щітка
Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимсь іншим тривалішим способом. Дуже легко миється.
Пуровер — це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дриппер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.
Як готувати каву в пуровері
- Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
- Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл води.
- Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помела.
- Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу місткість
- Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з місткості.
- Висипте каву в центр фільтра.
- Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
- Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
- Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в місткість. Кава готова!
Основні | |
---|---|
Виробник | Icafilas |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Пластик |
Тип посуду | Пуровер |
- Ціна: 369 ₴