Комплект прокладок для Bialetti 3 ущільнювачі + фільтр 3-4 cup
У комплекті
- 3 шт. ущільнювача з харчової гуми (зовнішній діаметр 6.5 см, внутрішній 5 см).
- 1 шт пластина фільтр сито (зовнішній діаметр 5.7 см)
Ремкомплект підходить для гейзерних кавоварок
- Bialetti Moka Express,
- Bialetti Dama,
- Bialetti Fiammetta,
- Bialetti Alpina,
- Bialetti Break,
- Bialetti Moka Melody Sport,
- Bialetti Moka Timer.
- Bialetti Brikka (2 чашки)
- Bialetti Venus (4 чашки)
- Bialetti Kitty (4 чашки)
Як приготувати каву з кавоваркою мока?
- Заповніть нижню камеру кавоварки водою кімнатної температури (до рівня запобіжного клапана).
- Виберіть свою улюблену мелену каву (рекомендований рівень помелу: спеціально призначений для кавоварки мока, але не дуже дрібний!). Заповніть фільтр для меленої кави — каву спресовувати не треба.
- Поставте кавоварку мока на плиту (ручка не має бути прямо над джерелом тепла). Встановіть низький рівень нагрівання — варто почекати ще кілька хвилин для кращого смаку кави. Коли верхня камера заповниться завареною кавою, вимкніть нагрівання.
- І найважливіший момент — дегустація! Кава смачніша, якщо пити відразу!
Принцип дії Гейзерної кавоварки Bialetti
У разі підвищення температури в нижньому резервуарі утворюється пара. Високий тиск буквально виштовхує окріп через фільтр сито, у якому насипане мелена кава. Під час проходу гарячої води через каву й відбувається сам процес приготування кави. Мелена кава насичує воду смаком і ароматом. Після цього кава через трубку потрапляє у верхній резервуар.
На нижній частині кавника розташований спеціальний запобіжний клапан для аварійного випуску пари — обов'язкова деталь у пристрої, яка працює з високим тиском. Цей клапан використовується як позначка для кількості води. Не можна наливати воду вище цього клапана
Секрети приготування кави в гейзерній кавоварці Bialetti
Хоча сам процес приготування кави в гейзері здається дуже простим. Є кілька секретів і тонкощів у рецептах кави в гейзерній кавоварці.
- Використовуйте співвідношення кава до води приблизно 1 до 12
- Можна використовувати теплу воду для скорочення часу приготування (це прибере неприємну гіркоту)
- Можна додати спеції в каві, перед тим, як ставите кавоварку на вогонь
- Щоб отримати в гейзерній кавоварці каву з пінкою, гарненько збийте в чашці невелику кількість готового напою. Потім доливайте до цієї суміші решту кави.
- Не доводьте процес до характерного шипіння кавника — цей звук означає, що вся вода вже пішла
- Краще вимкнути плиту на піку приготування моки та залишити кавоварку на хвилину
Уникайте перетримувати каву та не перегрівати її, щоб уникнути гіркоти в напої
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Bialetti |
Країна виробник | Італія |
Стан | Новий |
Вид запчастини | Фільтр |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 0.1 г |
Висота | 85 |
Ширина | 85 |
Колір корпусу | Срібний |
Призначення | Побутове |
Тип кавоварки | Гейзерна |
Тип кави, що використовується | Мелений |
Глибина | 25 мм |
Матеріал корпусу | Алюміній |
Тип професійної кавомашини | Традиційна |
Вбудована техніка | Да |
Тип керування | Механічне |
- Ціна: 319 ₴