Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8759 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited Sanding

Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited Sanding, фото 3
Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited Sanding, фото 4
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: P5116

1 079 ₴

Показати оптові ціни
Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited Sanding
Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited SandingНемає в наявності
1 079 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пітчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited 

Загальні характеристики Пітчера

  • Об'єм: 600 мл.
  • Матеріал: Stainless Steel 304
  • Зливний носик: Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для лате-арт: Так
  • Бренд MHW-3Bomber
  • Колір Чорний

Питчер 600 мл MHW-3Bomber 3.0 Limited Sanding

Пітчер MHW-3Bomber

Пітчер — один із головних помічників бариста. Без нього приготувати молочні напої неможливо. Але як же вибрати гарний вихованець для збивання молока?

Що таке пітчер молочник для збивання молока?

У кожного бариста є пітчер або, як його ще називають, джаг, іноді говорять просто молочник. Це спеціалізований девайс, головне призначення якого — збивання молока та отримання гарної пінки.

Сам процес використання молочника дуже простий. Бариста наливає молоко та помістіть капучинатор кавомашини всередину посудини під визначеним кутом і на певну глибину. Гаряча пара розігріває та збиває молоко в піну.

Найважливіший момент, на який потрібно звернути увагу  під час роботи з пітчером — температура молока. Потрібно не просто нагріти його, але й не допустити закипання. Діапазон температур у цьому разі — не нижчий за 70 і не вище ніж 80 градусів.

Барист-початківці використовують спеціальні термометри для нагрівання молока, професійні ж орієнтуватися на свій жив і відчуття. Іноді можна натрапити на пітчер із вбудованою шкалою температури. Рекомендується використання охолоджений пітчер для збивання, щоб піна вийшла щільнішою

Пітчери бувають із різних матеріалів

Джаг виготовляють із різних матеріалів: нержавіюча сталь, кераміка, скло, алюміній, пластик.

Під час вибору такого виробу дуже важливо враховувати теплопровідність матеріалу. Збивання молока передбачає контроль температури. Теплопровідність матеріалу забезпечує оптимальні умови.

Найпрактичніший і найпопулярніший матеріал — це неіржавка сталь. Вона не тільки утримує температуру, але й довговічна. Нержавіюча сталь не боїться механічних пошкоджень. До того ж на неї ніяк не впливають різкі перепади температури, чого не можна сказати про скло або кераміку.

Деякі пітчери додатково покривають шаром тефлону. Воно добре тим, що молоко після нагрівання не прилягає до стінок і не пригоряє. Але в тефлоні є і свої мінуси, його легко пошкодити, він швидко втрачає свої властивості.

Об'єм і товщина стінок вихованця

Ще один важливий параметр вибору вихованця — товщина його стінок. Велика товщина буде прекрасним вибором для досвідчених бариста або всіх, у кого під рукою є спеціальний термометр. Товстий метал забезпечує швидке акумулювання тепла в процесі збивання. Він зберігає форму та пишність піни, дає змогу зробити її вищою та щільнішою.

Моделі з тонкими стінками підходять бариста початківцям. Вони доступніші за ціною. Тонкі стінки дають змогу легко визначити температуру молока, на дотик, просто торканням руки. Так новачки будуть впевнені, що контролюють процес і не допускають перегрівання.

Об'єм вихованця для молока

Що ж до об'єму, то в цьому разі вибір залежить від самого бариста залежно від якого напою ви робите або якої кількості молока вам потрібно збити за один раз. Діапазон розмірів — від 150 мілілітрів до 1 літра. Все залежить від кількості порцій кави, яку Вам потрібно приготувати за короткий термін. Найпопулярніші розміри 350 і 600 мілілітрів. В ідеалі ви за раз готуєте молоко для одного напою. Якщо ж ви використовуєте, великий вихованець відразу на кілька порцій може вийти два різні напої за консистенцією.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMHW-3BOMBER
Країна виробникКитай
МатеріалНержавіюча сталь
ТипПітчер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 079 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner