Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6948 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Сифон MHW-3Bomber для кави

впередназад
Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 2Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 3Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 4Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 5Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 6Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 7Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 8Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 9Сифон MHW-3Bomber для кави, фото 10
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: S5908

2 989 ₴

Показати оптові ціни
Сифон MHW-3Bomber для кави
Сифон MHW-3Bomber для кавиНемає в наявності
2 989 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сифон MHW-3Bomber для кави 

  • Розмір на 1-3 порції
  • Вага: 690 грамів
  • Об'єм 360 мл.
  • Розмір в упаковці: 0.401 х 0.182 х 0.124 м
  • Матеріал: Термостійке скло/дерево/Силікон/Метал
  • Розрахований на температури від -30 до +180 градусів — Цельсія
  • Висота 245 мм
  • Нижній діаметр 140 мм
  • Верхній діаметр 100 мм
  • У комплекті спиртовий пальник

Сифон  це  ефективний пристрій для приготування кави та гарячих напоїв. Принцип дії сифона дуже простий, а сам прилад, мабуть, можна показувати в школі на заняттях — для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.

Сифон складається з двох колб, закріплених на штативі та з'єднаних між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. В нижню колбу наливається вода, у верхню насипається кава. Потім сифон збирається, верхня колба накривається кришкою, а під нижньою запалюється  спиртовий пальник (можна використовувати як рідкий, так і сухий спирт), так і можна використовувати газовий пальник. Вода в нижній колбі нагрівається й під тиском пари, що утворюється, виштовхуються у верхню колбу, у якій починає вирувати й заварювати напій. Попри зовнішню схожість буріння в сифоні з кипінням, це сучасно інший процес — і її відмінності від кипіння з погляду заварювання кави принципово. Під час буріння в сифоні кава «бультихається» в гарячій (але не кипить) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.

Коли кава готова, пальник з-під нижньої колби забирається, сама колба швидко остигає — і готовий натік перетікає в неї під дією негативного тиску. Фільтр водночас затримує гущу — і знизу залишається тільки чиста кава. Після цього із сифона зніме верхня колба, а з нижньої колби напій переливається в сервер або відразу розливається по чашках.

Сифон MHW-3Bomber для кофе

Професійний сифон нового покоління з жароміцного скла. 

Кавовий сифон стане справжнім подарунком для шанувальників якісної, свіжої й ароматної кави. Саме сифон дає змогу приготувати каву так, щоб розкрити всю палітру смаку й аромату.

Пристрій від Hario — провідного виробника обладнання для бариста — обладнаний зручною ручкою, новою, вдосконаленою формою колби та спеціально розробленим фільтром. Фільтр можна використовувати багато разів. Корпус виготовлений з боросилікатного скла, що витримує вплив високих температур. На передній частині є позначки, за якими можна контролювати об'єм рідини (максимально 600 мл). Удосконалена ручка вирізняється зручністю й безпекою.

Рецепт приготування кави в Сифоні Габет

Процес приготування кави в сифоні такий:

  1. В нижню колбу залийте воду. Можна заливати як холодну, так і гарячу воду залежно від Вашого рецепта
  2. Установите Ваш фільтр між верхньою й нижньою частиною
  3. У верхню колбу насипте кави грубого помелу
  4. Використовуйте співвідношення кави та води від 1:10 до 1:15. (залежно від того, наскільки щільний напій ви хочете отримати)
  5. Зберіть Сифон і поставте пальник під нижню колбу.
  6. Час приготування Ви можете регулювати інтенсивністю вогню
  7.  У міру закипання води, вона виштовхуватиметься з нижньої частини у верхню по скляній трубці у верхню частину, де вже буде готуватися ваш напій
  8. Можна перемішати каву під час приготування кілька разів. Більш інтенсивно вперше, коли вся вода перейде нагору, а вдруге після 1-1,5 хвилин заварювання вже ніжно.
  9. Після завершення приготування зніміть Сифон із джерела вогню та дайте воді опуститися назад у нижню колбу Сифона. Вона стече сама під дією гравітації та всмоктувальної сили вакууму. Кавовий макуха залишиться у верхній частині посудини.
  10. Ваша кава готова!
Характеристики
Основні
ВиробникMHW-3BOMBER
Тип використовуваної кавиМелений
Об`єм0.6 л
Колір корпусуПрозорий
Країна виробникКитай
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 989 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner