Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6798 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02

впередназад
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 2Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 3Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 4Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 5Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 6Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 7Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 8
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: BVD-3012-GR

1 266 ₴

Показати оптові ціни
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02Готово до відправки
1 266 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набор Hario V60 Beaker 02

Характеристики набору Hario V60 Beaker 02

  • Кількість предметів 4
  • Матеріал сервера Боросилікатне скло
  • Матераіл Пуровера Кераміка
  • Розмір сервера 600 мл.
  • Розмір пуровера 02
  • Код товару BVD-3012-GR
  • Висота набору 24 см

У наборі XVDD-3012W 

  • Заварник для пуровера з термостійкого скла 600 мл,
  • Пуровер Hario V60 Сірий, керамічний,
  • 40 паперових білих фільтрів 02 розміру,
  • Мірна ложка (поліпропілен).

Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелена кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!

 

Пуровер Hario V60

Пуровер це альтернативний метод заварювання кави, в якому використовується спеціальна воронка. Такі воронки роблять різні виробники з різних матеріалів: пластику, кераміки або скла, різних форм та розмірів. Але найпопулярнішим брендом вже багато років є японська компанія Hario

Процес приготування кави в пуровері нагадує приготування в кемексі, але все ж таки трохи відрізняється, через що смак виходить іншим. Пуровер, як і будь-які фільтр-способи заварювання, добре допомагає розкривати квіткові, ягідні та фруктові аромати.

Поради щодо приготування кави в пуровері

Стандартне дозування кави для вирви V60 на 1 чашку - 15 грам на 250 мл води. Оптимальне співвідношення кількості меленої кави до ваги готового напою завжди має залишатися одним - 60 г кави на 1 літр води. Не рекомендуємо відміряти каву на око, тому що найменші відхилення у пропорціях значно впливають на результат. Щоб результат був стабільним, найкраще перед кожним приготуванням зважувати його на вагах з кроком 0,1 г.

Температура для приготування кави в пуровері може змінюватись від 85 до 97 градусів, але оптимальна 90-95. Щоб досягти такої температури, потрібно довести воду до кипіння, а потім остудити протягом хвилини. Але краще використовувати хороший градусник для води або чайник із датчиком температури.

Ще до того, як засипати мелену каву в паперовий фільтр, треба пролити через неї 100-200 мл гарячої води та вилити її. Це потрібно, щоб видалити можливий смак паперу та додатково прогріти воронку.

Існує два основні способи вливання води:

  • One pour метод – коли воду вливають за один раз,
  • Інтервальний метод – певними порціями за кілька разів.

Інтервальний метод допомагає посилити екстракцію та витягти більше речовин з кави.

Залежно від вибраного методу вливання та об'єму кави, загальний час заварювання може змінюватись від 2,5 до 4 хвилин. В кінці потрібно викинути використаний фільтр з кавою, збовтати напій для насичення киснем та насолоджуватися смаком!

Набор Hario V60 Beaker 02 пуровер керамический

Характеристики
Основні
Тип посудуКавник
МатеріалСкло
Об`єм600 мл
КолірСірий
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ВиробникHario
Країна виробникЯпонія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 266 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner