Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7733 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02

впередназад
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 3
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 4
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 5
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 6
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 7
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 8
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02, фото 9
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: BVD-3012-GR

1 283 ₴

Показати оптові ціни
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02
Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02Готово до відправки
1 283 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набор Hario V60 Beaker 02

Характеристики набору Hario V60 Beaker 02

  • Кількість предметів 4
  • Матеріал сервера Боросилікатне скло
  • Матераіл Пуровера Кераміка
  • Розмір сервера 600 мл.
  • Розмір пуровера 02
  • Код товару BVD-3012-GR
  • Висота набору 24 см

У наборі XVDD-3012W 

  • Заварник для пуровера з термостійкого скла 600 мл,
  • Пуровер Hario V60 Сірий, керамічний,
  • 40 паперових білих фільтрів 02 розміру,
  • Мірна ложка (поліпропілен).

Набор Hario Beaker Server Dripper Set 02

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелена кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!

 

Пуровер Hario V60

Пуровер це альтернативний метод заварювання кави, в якому використовується спеціальна воронка. Такі воронки роблять різні виробники з різних матеріалів: пластику, кераміки або скла, різних форм та розмірів. Але найпопулярнішим брендом вже багато років є японська компанія Hario

Процес приготування кави в пуровері нагадує приготування в кемексі, але все ж таки трохи відрізняється, через що смак виходить іншим. Пуровер, як і будь-які фільтр-способи заварювання, добре допомагає розкривати квіткові, ягідні та фруктові аромати.

Поради щодо приготування кави в пуровері

Стандартне дозування кави для вирви V60 на 1 чашку - 15 грам на 250 мл води. Оптимальне співвідношення кількості меленої кави до ваги готового напою завжди має залишатися одним - 60 г кави на 1 літр води. Не рекомендуємо відміряти каву на око, тому що найменші відхилення у пропорціях значно впливають на результат. Щоб результат був стабільним, найкраще перед кожним приготуванням зважувати його на вагах з кроком 0,1 г.

Температура для приготування кави в пуровері може змінюватись від 85 до 97 градусів, але оптимальна 90-95. Щоб досягти такої температури, потрібно довести воду до кипіння, а потім остудити протягом хвилини. Але краще використовувати хороший градусник для води або чайник із датчиком температури.

Ще до того, як засипати мелену каву в паперовий фільтр, треба пролити через неї 100-200 мл гарячої води та вилити її. Це потрібно, щоб видалити можливий смак паперу та додатково прогріти воронку.

Існує два основні способи вливання води:

  • One pour метод – коли воду вливають за один раз,
  • Інтервальний метод – певними порціями за кілька разів.

Інтервальний метод допомагає посилити екстракцію та витягти більше речовин з кави.

Залежно від вибраного методу вливання та об'єму кави, загальний час заварювання може змінюватись від 2,5 до 4 хвилин. В кінці потрібно викинути використаний фільтр з кавою, збовтати напій для насичення киснем та насолоджуватися смаком!

Набор Hario V60 Beaker 02 пуровер керамический

Характеристики
Основні
Тип посудуКавник
МатеріалСкло
Об`єм600 мл
КолірСірий
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ВиробникHario
Країна виробникЯпонія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 283 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner