- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 300480
349 ₴
Показати оптові ціниДозуюча воронка для гейзерної кавоварки на 6 чашок Moka Pot Dosing Funnel
- Тип Дозуючанасадка для Гейзерної кавоварки
- Розмір сумісний із більшістю кавоварок на 6 чашок
- Матеріал Полікарбонат
- Внутрішній діаметр нижнього кільця становить 60 мм
- Зовнішній діаметр 75.5 мм
- Діаметр верхнього кільця становить 90 мм
- Висота 37 мм
Дозуюча воронка для гейзерної кавоварки
Сумісний з більшості гейзерних кавоварок мока на 3 чашки. Внутрішній діаметр нижнього кільця становить 60 мм, а зовнішній діаметр — 75,5 мм. Діаметр верхнього кільця становить 90 мм. Висота 37 мм. Рекомендується для мока з одним клапаном на 3 чашки або кавоварки для мока з подвійним клапаном на 2 чашки.
Кава може рівномірно розподілятися після декількох поворотів на 360°. Зручно працювати та легко готувати каву без зайвого сміття.
Лійка добре поєднується з нижньою колбою кавоварки, ефективно запобігаючи розсипанню кавового порошку.
Виготовлений із полікарбонату, він легкий і портативний, міцний і довговічний. Чорне дозувальне кільце добре поєднується з кавоварками будь-якого стилю. Його легко чистити, просто промийте його водою
Як приготувати каву з кавоваркою мока?
- Заповніть нижню камеру кавоварки водою кімнатної температури (до рівня запобіжного клапана).
- Виберіть свою улюблену мелену каву (рекомендований рівень помелу: спеціально призначений для кавоварки мока, але не дуже дрібний!). Заповніть фільтр для меленої кави — кава спресувати не треба.
- Поставте кавоварку мока на плиту (ручка не має бути прямо над джерелом тепла). Встановіть низький рівень нагрівання — варто почекати ще кілька хвилин для кращого смаку кави. Коли верхня камера заповниться завареною кавою, вимкніть нагрівання.
- І найважливіший момент — дегустація! Кава смачніша, якщо пити відразу!
Принцип дії Гейзерної кавоварки
У разі підвищення температури в нижньому резервуарі утворюється пара. Високий тиск буквально виштовхує окроп через фільтр сито, у якому насипане мелена кава. Під час проходу гарячої води через каву й відбувається сам процес приготування кави. Мелена кава насичує воду смаком і ароматом. Після цього кава через трубку потрапляє у верхній резервуар.
На нижній частині кавника розташований спеціальний запобіжний клапан для аварійного випуску пари — обов'язкова деталь у пристрої, яка працює з високим тиском. Цей клапан використовується як позначка для кількості води. Не можна наливати воду вище цього клапана
Секрети приготування кави в гейзерній кавоварці
Хоча сам процес приготування кави в гейзері здається дуже простим. Є кілька секретів і тонкощів у рецептах кави в гейзерній кавоварці.
- Використовуйте співвідношення кава до води десь 1 до 12
- Можна використовувати теплу воду для скорочення часу приготування (це прибере неприємну гіркоту)
- Можна додати спеції в каві, перед тим, як ставите кавоварку на вогонь
- Щоб отримати в гейзерній кавоварці каву з пінкою, гарненько збийте в чашці невелику кількість готового напою. Потім доливайте до цієї суміші решту кави.
- Не доводьте процес до характерного шипіння кавника — цей звук означає, що вся вода вже пішла
- Краще вимкнути плиту на піку приготування моки та залишити кавоварку на хвилину
Уникайте перетримувати каву та не перегрівати її, щоб уникнути гіркоти в напої
Основні | |
---|---|
Виробник | KNBK |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Колір корпусу | Срібний |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Алюміній |
Габаритні розміри | |
Висота | 203 мм |
Ширина | 145 мм |
Вага | 0.36 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість вміщуваних чашок | 3 |
- Ціна: 349 ₴