Продавець Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена та зелена кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6798 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-

Ми працюємо. Наш графік роботи : БУДНІ: з 10:00 до 20:00 /// СУБОТА: з 11:00 до 16:00 /// Неділя ; Вихідний /// Замовлення приймаємо через сайт 24/7, опрацюємо в найближчий робочий час ;)

+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper

впередназад
Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 2Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 3Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 4Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 5Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 6Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 7Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 8Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper, фото 9
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: PED-03-T

414 ₴

Показати оптові ціни
Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee Dripper
Пуровер Hario Pegasus 03 Coffee DripperГотово до відправки
414 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пуровер Hario Pegasus 03

Характеристики пуровера

  • Артикул: PED-03-T
  • Бренд Hario
  • Модель Pegasus 
  • Розмір 03
  • Цвет: Прозорий
  • Розмір: Ш 151× Г 134× В 113 мм / Φ134 мм
  • Місткість: 4-7 чашки
  • Вага (включно з індивідуальною коробкою): приблизно 146 г.
  • Матеріал: Корпус/Акрилонітрил-стирольна смола
  • Країна походження: Японія

Пуровер Hario Pegasus

Новинка від Японського виробника обладнання для кави Hario Pegasus. Пуровер, у якому фірмові внутрішні елементи флагманської конусної кавоварки V60 поєднуються з конічною кавоваркою з плоским дном.

Виступи призначені для запобігання прилипанню паперу до стіни та водночас забезпечують особливий шлях для стікання відфільтрованого напою після того, як вода налита по спіралі.

Порівнюючи з суто конічним пуровером V60, який підтримує фільтр із загостреним дном через один отвір більшого розміру, Pegasus забезпечує повільніше заварювання через два порівняно маленькі отвори під клином фільтра. Форма Pegasus схожа на культовий фільтр для кави Melitta і форму, де кругла верхня частина звужується до прямого клиноподібного низу.

Pegasus був випущений із конструкцією з прозорого AS-пластику в трьох різних розмірах, дві великі з яких обладнані лініями для заповнення рекомендованої кількості меленої кави.

Пуровер Hario Pegasus харио пегасус

Основні переваги Воронки з Поліпропілену

  • Низька теплопровідність
  • Доступна ціна
  • Міцність
  • Легкість;
  • Економія води та часу, витраченого на приготування кави.

Що таке Пуровер і як у ньому готувати каву?

 Пуровер  це альтернативний метод заварювання кави, у якому використовується спеціальний девайс у формі воронки. Приготування кави в пуровері дуже схоже на процес приготування кави в кемексі, але має свої переваги. Такий метод добре допомагає розкривати квіткові, ягідні та фруктові аромати. 

Класична порція кави для воронки Hario на 1 порцію 15 грамів на 240 мл води. Оптимальне співвідношення кави до кількості води, яку ви використовуєте 1 до 16 (це несуттєве правило й співвідношення може змінюватися залежно від рецепта).

Помел варто використовувати досить великий, більш великий, ніж для еспресо та гейзерної кавоварки, але дрібніший, ніж для френч преса. Ваш головний орієнтир — час заварювання, відштовхуючись від нього, підбирайте помел. Якщо вода через каву проливається дуже довго — помел потрібно зробити більшим, якщо дуже швидко — дрібнішим.

У разі зміни кількості використовуваної кави, так само потрібно буде змінити розмір помелу, оскільки швидкість проливання теж зміниться. Чим більше кави ви використовуєте, тим більший помел потрібно використовувати.

Оптимальна температура для приготування кави в пуровері 90-95 °C.

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
  5. Пролийте воду через фільтр, щоб розігріти його та воронку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки вода, що залишилася у фільтрі стече в ємність.
  10. Кава готова!

Пуровер Hario Pegasus 02 Coffee Dripper

Характеристики
Основні
Тип посудуПуровер
МатеріалПластик
КолірПрозорий
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ВиробникHario
Країна виробникЯпонія
Матеріал ручкиПластик
Інформація для замовлення
  • Ціна: 414 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner