Продавець KNBK Fresh Roasted Coffee & Accessories store розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7715 відгуків
Акційні пропозиції Ознайомитися <-
+380 (98) 120-91-92
+380 (95) 499-10-65
0 (800) 33-20-92
вул. Нижній Вал, 41 та вул. Рональда Рейгана, 46 (сорок шість), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин КНБК свіжообсмажена кава та все для її приготування

Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White

впередназад
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 3
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 4
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 5
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 6
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 7
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 8
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 9
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 10
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White, фото 11
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: SSDC-200-W

1 809 ₴

Показати оптові ціни
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White
Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 WhiteГотово до відправки
1 809 ₴
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
+380 (98) 120-91-92
Прийом замовлень
  • +380 (95) 499-10-65
    Рональда Рейгана 46
  • 0 (800) 33-20-92
    Прийом замовлень
  • +380 (68) 905-41-89
    Нижній Вал 41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Імерсійний пуровер Hario 02 Керамічний Immersion Dripper SWITCH

Характеристики Імерсійного Пуровера HARIO 02

  • Бренд Hario
  • Модель Switch
  • Код SSD-200-B,
  • Колір Чорний/Білий
  • У комплекті 40 фільтрів Hario
  • Ширина: 118 мм
  • Висота: 133 мм
  • Місткість 200 мл.
  • Вага 340 грамів

Матеріал Імерсійного пуроверу Hario 02

  • Пуровер — Кераміка
  • Основа: силіконова гума
  • Перемикач: пластик РСТ
  • Куля з нержавіючої сталі

Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White

Імерсійний пуровер Hario Switch 02 Immersion Dripper 200 мл.

Імерсійна воронка досить простий  метод заварювання кави. З імерсійним пуровером можна просто, швидко та смачно приготувати насичений чистий напій. На сервер ставиться спеціальна воронка, у неї поміщається паперовий фільтр, насипається кава та заливається гаряча вода. Після цього ви просто чекаєте приблизно 3 хвилини, і Ваша кава готова!

Така воронка дає можливість приготувати від 1 до 4 чашок кави за раз. Пуровер можна ставити як на чашку, так і сервер.

Після того як кава повністю заварилася, потрібно відкрити клапан і дати готовій каві пролитися в ємність для кави.

Імерсійна воронка відрізняється від класичного пуровера тим, що на дні є спеціальний клапан — він зупиняє проливання на певний час. Такий пуровер можна використовувати і як звичайну воронку, просто залишивши затвор відкритим.

Якщо порівнювати з класичним способом приготування кави в пуровері, то імерсійна воронка через триваліший час заварювання за смаком схожа на френч-прес, але завдяки паперовому фільтру кава виходить чистішою та м'якшою.

Крім більшої щільності кави, імерсійна воронка має ще одну перевагу, порівнюючи з класичним пуровером: у ній простіше заварювати каву, якщо ви початківець, тому що смак кави менше залежить від швидкості та способу вливання води. Так само для приготування кави в імерсійному провері не обов'язково використовувати спеціальний чайник, досить звичайного чайника або пітчера.

Ступінь помелу для імерсійного пуровера Hario Switch 

Для приготування краще використовувати середній помел (трохи більший, ніж для класичної воронки). Але з розміром можна експериментувати та підібрати помел під Ваш смак або під певний сорт кави.

Дозування кави для імерсійного пуровера

Ми рекомендуємо використовувати класичне співвідношення води та кави — 60 грамів кави на 1 літр води або 1 до 16. Наприклад, для стандартної чашки кави 250 мл знадобиться 15 г використовуваної кави. Зважувати каву краще на вагах, оскільки кожен грам важливий і буде впливати на смак, не рекомендуємо орієнтуватися на "око" або на мірну ложку.

Температура води для імерсійного пуровера

Температуру також використовують як під час стандартного приготування. Для кави натурального оброблення ми рекомендуємо 93 °C, для митої 95 °C. Це приблизний орієнтир, ідеальну температуру краще підбирати під себе та під певні сорти кави

Температура води сильно впливає на смак кави. Універсальних рекомендацій немає, тому можна експериментувати. Навіть різниця в один градус може сильно змінити смак готового напою

Якщо ви підберете оптимальну температуру води — кава може вийти яскравою, солодкою та збалансованою.

Процес приготування кави в Імерсійному провері

  • Ставимо воронку на ваги та насипаємо потрібну порцію кави
  • Обнуляємо ваги та запускаємо таймер
  • Обережно влити в пуровер всю воду 
  • Через дві хвилини, потрібно відкрити клапан, щоб вода почала проходити через фільтр у чашку. Цей етап займе ще приблизно 1-2 хвилини.
  • Коли час вийде, потрібно закрити клапан, щоб завершити екстракцію.
  • Загальний час заварювання має скласти приблизно 3,5-5 хвилини — цей час змінюватиметься залежно від розміру порції.
  • Крім того, момент відкриття клапана можна змінювати залежно від результату.
  • Загальний принцип такий: якщо кава виходить водянистою, потрібно або збільшити час заварювання, або зменшити помел, якщо кава переекстрагується й гірчить — скоротити час заварювання або збільшити помел.
  • Наприкінці потрібно зняти пуровер з чашки, відкинути використаний фільтр із кави, збовтати напій для насичення киснем і насолоджуватися смаком!

Імерсійний пуровер Hario SWITCH 02 White

 

Характеристики
Основні
Об`єм200 мл
Висота133 мм
ВиробникHario
КолірЧорний
МатеріалСкло
Ширина118 мм
Країна виробникЯпонія
Тип посудуПуровер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 809 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner