Аеропрес AeroPress Go Plus Travel System
Очікується у вересні
Характеристики AeroPress Clear
- Виробник Aerobie Inc.
- Країна виробник США
- Ємність AeroPress Go Plus Brewer: 296 мл
- AeroPress Brewers не містить BPA, BPS і фталатів.
- AeroPress Go Plus Brewer виробляється в США з тритану і силіконової гуми.
- Чаша AeroPress Go Plus виготовлена з нержавіючої сталі 18/8.
- Вага в зібраному вигляді: 567 г
Аеропрес AeroPress Go Plus Travel System
AeroPress Go Plus — це повноцінна дорожня кавова система, його можна швидко зібрати, приготувати вашу каву та знову упакувати прес у спеціальну чашу, яка також слугує контейнером для зберігання — все це займе приблизно 2 хвилини.
Технологія заварювання 3 в 1: об'єднує найкраще з декількох методів заварювання з використанням запатентованої технології для отримання незмінно м'якої та винятково смачної чашки кави.
Міцні матеріали для подорожей: кришталево чистий ударостійкий прес Tritan і склянка з нержавіючої сталі 18/8 роблять AeroPress Go Plus досить міцним, щоб її можна було брати із собою куди завгодно.
До комплекту входить дорожня чаша: заварюйте, пийте та зберігайте все необхідне в дорожньому стакані, який входить до комплекту й обладнаний магнітною кришкою, що перешкоджає протіканню, і вбудованим тримачем фільтра.
Склянка з подвійними стінками та вакуумною ізоляцією зберігає гарячі напої гарячими, а холодні — холодними.
Не містить бісфенолу А та свинцю: заварюйте та пийте зі спокійною душею.
AeroPress використовує запатентовану технологію заварювання 3 в 1, яка об'єднує смакові переваги еспресо, пуровера та френч-пресу в одному компактному портативному пристрої. Ви отримуєте абсолютно унікальну та смачну чашку кави, можливу тільки з AeroPress.
Спочатку на каву наливається вода, змочує а аерує мелену каву, створюючи фірмову гладкість AeroPress. Потім під час процесу занурення вода проникає в мелену каву, забезпечуючи глибші смакові ноти та насичений післясмак, що часто трапляється у френч-пресі. Нарешті, відбувається магія — тиск повітря швидко проштовхує напій через кавовий шар і фільтр, видаляючи пісок і гіркі масла для насиченості, такої як в еспресо.
Новий продукт створений на основі популярного AeroPress Go, який дебютував 2019 року як компактна версія оригінального продукту.
Нова кавомашина AeroPress Go Plus втілює фірмову технологію заварювання «три в одному» в прозорому корпусі, який упакований у подвійну склянку з сталі без вмісту свинцю з герметичною магнітною кришкою-слайдером.
Система, сумісна з підсклянником, обладнана спеціальним дорожнім совком, мішалкою і вбудованим тримачем фільтра.
Серед пріоритетних функцій — можливість заварювати більше кави, можливість спостерігати за процесом заварювання завдяки прозорій камері та розмір склянки, що підходить для невеликих підстаканників в автомобілі.
Виробництво та матеріали Аеропресу
Кавоварка Аеропрес виробляється в США компанією AeroPress, Inc. Починаючи з липня 2014 року всі деталі Аеропресу робляться зі спеціального матеріалу поліуретану (крім гумового ущільнювача), цей матеріал повністю безпечний, довговічний і чудово переносить високі температури. Усі матеріали, що використовуються в Аеропресі, не містять BPA і фталатів, вони схвалені FDA та ЄС для використання з харчовими продуктами. У моделі AeroPress Clear використовується Тритан замість пластику.
Принцип Роботи Аеропрес
Головна особливість Аеропрес у тому, що вода проходить через каву під тиском, яке ви самі створюєте натисканням на поршень. Одноразові фільтри гарантують чистоту смаку та прозорість напою, а завдяки методу тиску напій виходить насиченішим, порівнюючи з класичними відкритими способами приготування кави. Також можна використовувати металеві багаторазові фільтри для Аеропресу, напій вийде з насиченішим смаком, але трохи пиляльним.
Використання Аеропрес для приготування кави
Для приготування кави в AeroPress вам знадобиться вода температурою от 85 до 95°С ,каву краще використовувати середнього помелу (але можна йексперементувати). Залежно від моделі Аеропреса можна заварити від 1 до 6 чашок кави. Також AeroPress з дає змогу приготувати концентрат кави та потім розбавити її (метод "байпас") Час заварювання може становити всього 1-4 хвилини, в залежності від рецепта.
Вибір Кави та Помелу для Аеропрес AeroPress Go Plus
Для Аеропрес можна використовувати будь-яку каву, незалежно від сорту та ступеня обсмажування, надаючи простір для експериментів. Помел для AeroPress може варіюватися від дрібного середнього до досить великого, даючи змогу вам налаштовувати смак напою за допомогою зміни ступеня помелу.
Історія появи Аеропрес AeroPress Go Plus
Фірма Aerobie Inc з'явилася 1984 року. Її засновником був Алан Адлер, відомий винахідник і вийшов на пенсію викладач Факульта інженерії в Стенфорді. Алан мала компанія, яка виробляла інноваційні спортивні товари.
2004 року Алан захопився вивченням кави та почав аналізувати принципи роботи різних девайсів для її приготування. Він поставив собі за мету створити абсолютно новий інструмент, який готуватиме смачну каву з абсолютно новим підходом. На торговій виставці кавової індустрії 2005 року Aerobie Inc вперше представила інноваційний девайс AeroPress
Дуже швидко такий пристрій завоював довіру в колах шанувальників кави, а згодом і в усьому світі. AeroPress почали продавати не тільки в США, а в 60ти країнах світу. Десятки років компанія Алана Адлера процвітала, їх основними товарами були спортивні іграшки Aerobie й АероПресс, який дедалі більше набирав популярності
2017 року активи компанії Aerobie були викуплені корпорацією Swimways (дочірня компанія Spin Master Ltd.), і назва фірми Адлера офіційно змінили на AeroPress Inc. В 2019 року компанія AeroPress Inc. почала розширювати лінійку продукції та представила похідний варіант АероПресу — AeroPress Go. Потім був представлений Aeropress Clear — більш міцний варіант Аеропресу з тритану. Одним із останніх оновлень компанії є Aeropress XL, велика версія аеропресу, яка дає змогу приготувати до 600 мл кави за один раз
Як використовувати Аеропрес AeroPress Go Plus
Аеропрес складається з двох основних частин — циліндра для заварювання й поршня, яким ви продавлюєте каву. У верхній частині циліндра міститься фільтр, знизу кавовий порошок і гаряча вода. Приготування відбувається завдяки тому, що поршень стискає повітря, продавлюючи готову каву через фільтр. Така проста конструкція дає змогу без зайвих зусиль приготувати чудову каву досить швидко й без додаткових девайсів
Особливості та переваги приготування кави в Аеропрес AeroPress Go Plus
Процес приготування кави в аеропресі відбувається швидко, такий девайс простий у використанні та легко миється. Це робить його чудовим вибором для тих, хто цінує свій час. Його форма, вага та простота роблять його найкращим портативним засобом для приготування кави не тільки вдома, але на роботі та в подорожі.
Завдяки використанню різних сортів кави, розміру помелу, температури води аеропрес, як і ручна кавоварка, дає змогу експериментувати зі співвідношенням кави та води, температурою й часом заварювання для досягнення різної концентрації та смаку напою.
Що знадобиться для приготування кави в Аеропрес
Обов'язково:
- Кава в зернах або мелена.
- Аеропрес.
- Паперові фільтри.
Не обов'язково
- Ваги.
- Кавомолка.
- Таймер
Оптимальна порція кави 18 г. Але ви можете експериментувати, пробувати різні варіанти та орієнтуватися на свій смак.
Температура води в Аеропрес
Оптимальна температура для приготування кави в аеропресі 90 °C. Якщо немає термометра або чайника з регулюванням температури — можна довести воду до кипіння, а потім дати їй охолонути впродовж однієї-двох хвилин. Варто зазначити, що винахідник Аеропрес рекомендує використовувати воду температурою 80 °C. Але найчастіше в рецептах використовують 90.
Вливання води в Аеропрес
Перед тим, як встановити паперовий фільтр в аеропрес, пролийте через нього трохи гарячої води, щоб позбутися можливого присмаку паперу, а потім засипте каву.
Для повнішої екстракції краще вливати воду у два етапи.
Спочатку влити третину від усього об'єму води щодо кави, якщо ви використовуєте класичні 18 г кави, то можна взяти 50-60 мл води та почекати 30 секунд, а потім влити залишок води.
Після цього потрібно встановити поршень зверху, і зробити невеликий зворотний витягувальний рух, щоб вода не протікала через фільтр вниз. У такому положенні аеропрес потрібно залишити ще на 40 секунд.
Тиск на поршень в Аеропрес
Через 40 секунд зніміть поршень і перемішайте каву, і встановіть його назад. Зберігаючи постійний тиск, плавно натискайте на поршень упродовж 20-30 секунд, поки вся вода не пройде через каву.
Викиньте використаний фільтр і каву, налийте напій у чашку та насолоджуйтеся
Основні | |
---|---|
Виробник | Aerobie Inc. |
Країна виробник | США |
Міцність кави | М'який |
Матеріал | Пластик |
Користувальницькі характеристики | |
Тип посуду | AeroPress |
- Ціна: 3 664 ₴